Leuke kerst- of nieuwjaarswensen sturen via WhatsApp, zo doe je dat

Leuke kerst- of nieuwjaarswensen sturen via WhatsApp, zo doe je dat

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De kerstdagen en oud & nieuw staan voor de deur en dan worden er weer veel nieuwjaarswensen via WhatsApp verstuurd. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van verschillende manieren om jouw vrienden en familie te verrassen met leuke kerst- of nieuwjaarswensen via WhatsApp.

Bewegende kerst- en nieuwjaarswensen

Gif'jes zijn bewegende afbeeldingen waarmee je makkelijk een uitdrukking kunt overbrengen of een situatie kunt schetsen zoals een saaie dag op het werk of een goed dansende collega. Je kunt op verschillende manieren een bewegend plaatje via WhatsApp versturen. De eerste manier is via WhatsApp zelf.

Gerelateerde artikelen

Via WhatsApp een gif'je sturen

Open hiervoor WhatsApp en vervolgens een (groeps)gesprek waarin je een gif'je wilt delen.

  1. Tik op de smiley links in het invoerveld
  2. Tik in het midden onderin op GIF
  3. Druk op het vergrootglas om te zoeken naar een gif'je
  4. Typ hier termen als 'kerstmis', 'Christmas', 'vuurwerk' of 'new year'
  5. Tik op de gif die je wilt sturen en voeg eventueel een tekst erbij
  6. Tik op verzenden en je bent klaar!

Via een andere app een wens sturen

1. Kerst Gif

Er zijn ook veel apps in de Play Store die een hele verzameling gif'jes bieden. Kerst Gif is zo'n app. In deze app kun je zoeken op kerst-gif'jes en nieuwjaars-gif'jes. Als je er eentje gevonden hebt, tik je erop en deel je hem via de deelknop met WhatsApp.

Kerst Gif

Kerst Gif

Er zijn ook veel apps in de Play Store die een hele verzameling gif'jes bieden. Kerst Gif is zo'n app. In deze app kun je zoeken op kerst-gif'jes ..
Leuke kerst- of nieuwjaarswensen sturen via WhatsApp, zo doe je dat

2. Groet Gif: Merry Christmas GIF's 2019

Nog een voorbeeld is de app Groet Gif: Merry Christmas GIF's 2019. Deze app doet eigenlijk hetzelfde als de vorige app maar bevat daarnaast ook nog veel gif'jes waarmee je iemand kunt bedanken tijdens de feestdagen. Zo zijn er gif'jes met bloemen, chocolade, emoji en met de tekst bedankt.

Groet Gif: Merry Christmas GIF's 2019

Groet Gif: Merry Christmas GIF's 2019

Er zijn ook veel apps in de Play Store die een hele verzameling gif'jes bieden. Groet Gif: Merry Christmas GIF's 2019 is zo'n app. In deze app kun je ..
Leuke kerst- of nieuwjaarswensen sturen via WhatsApp, zo doe je dat

3. Kerst foto stickers

Wil je liever met je eigen foto's aan de slag? Dan kun je met de app Kerst foto stickers prima uit de voeten. De app maakt van jouw foto's mooie of grappige kersttafereeltjes door middel van de verschillende stickers die je op je foto kunt plakken. Daarnaast kun je nog tekst aan je kerstfoto toevoegen. Als je klaar bent, deel je de kerstgroet of nieuwskaarswens via WhatsApp met je familie of vrienden.

Kerst foto stickers

Kerst foto stickers

Wil je van je eigen foto's kerstfoto's maken? Dan kun je met de app Kerst foto stickers prima uit de voeten. De app maakt van jouw foto's mooie of gra ..
Leuke kerst- of nieuwjaarswensen sturen via WhatsApp, zo doe je dat
Meer kerst en WhatsApp tips

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Bekijk ook ons overzicht van de leukste Kerst en nieuwjaar tips op Androidworld.

-> Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste tips op Androidworld

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk