Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste tips op Androidworld

Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste tips op Androidworld

Het is bijna kerst en die dagen zullen we wederom met zo min mogelijk mensen vieren, nu we weer in een lockdown zitten. Des te meer redenen om je huis en je smartphone nog meer in een gezellige kerstsfeer te brengen. We hebben de afgelopen tijd al veel leuke artikelen en tips op Androidworld gezet en voor het gemak vind je hier een compleet overzicht.

Kerst gadgets

Powerbanks en hoesjes kent iedereen, maar in dit artikel vind je zes originele gadgets die ontzettend leuk kunnen zijn als cadeau voor onder de kerstboom.

Slimme kerstverlichting

Fans van smarthome kunnen zich helemaal laten gaan met de slimme kerstverlichting die we in dit artikel laten zien.

Ook de Nest Doorbell is klaar voor de kerst. Deze slimme videodeurbel kan tijdens de feestdagen verschillende leuke melodieën afspelen voor de kerstpakketbezorgers bij jouw voordeur.

Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste tips op Androidworld

Dagen tot kerst 2021

Aftellen tot oud en nieuw 2022 kun je op je telefoon geheel in stijl doen. Wij hebben de leukste aftel-apps, wallpapers en widgets voor je op een rij gezet in dit artikel.

Kerstmis is een feest dat draait om gezelligheid en daarom kijken we al lang op voorhand uit naar de feestdagen. Deze app helpt je om letterlijk af te tellen tot de kerstdagen en ze draagt ook bij aan een goede kerstsfeer op jouw telefoon.

Kerst-wallpapers en verlanglijstjes

In de periode rondom Sinterklaas en Kerst wordt er steeds vaker speelgoed online besteld. Waarom dan ook niet ‘online’ je verlanglijstje maken? Dat kan met deze app.

De kerstdagen staan voor de deur en zeker nu we verder toch niet veel anders kunnen doen tijdens de lockdown, zijn er redenen genoeg om het huis extra kerstig aan te kleden. Daar hoort natuurlijk de smartphone bij, en in dit artikel vind je vijf populaire apps om kerstwallpapers in te stellen op je smartphone.

Kerst- en nieuwjaarswensen

Ben je van plan om je kerst- en nieuwjaarswensen via WhatsApp te versturen? In dit artikel vind je verschillende manieren om jouw vrienden en familie te verrassen met leuke en originele kerst- of nieuwjaarswensen via WhatsApp.

Zijn jouw huis en telefoon al omgetoverd in een gezellige kerstsfeer? Of hou je niet zo van de gourmetdagen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Kerst en nieuwjaar: een overzicht van de leukste tips op Androidworld
Lees meer over:
Apps Smarthome Gadgets

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties