Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • OnePlus 6T

  • Huawei Mate 20 Pro

  • Google Pixel 3 XL

  • Samsung Galaxy Note 9

  • Nokia 7 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

IBFF's

Tip: zo deel je je Instagram Story met specifieke mensen

· 03 december 2018

In Instagram Stories (in het Nederlands: Instagram Verhalen) kun je foto's en video's delen met je beste vrienden in plaats van al je volgers. We leggen uit hoe dit werkt.

Instagram Stories voor je beste vrienden

In de Instagram Stories kun je op elk gewenst moment een video of foto toevoegen aan jouw verhaal en deze delen met je vrienden en eventueel de rest van de wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto's van een vakantie of avondje uit. Instagram Stories maakt het mogelijk om meer content op het platform te posten, zonder dat het direct een overkill wordt.

Voorheen werden de beelden met al je volgers gedeeld maar nu kun je hiervoor een lijst met beste vrienden voor aanmaken. De volgende keer dat je een foto toevoegt aan je verhaal, kun je er dan voor kiezen om de foto alleen met je beste vrienden te delen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een foto in je Story zetten zonder dat je ouders of schoonouders deze te zien krijgen.

Om zo'n lijst aan te maken, volg je de onderstaande stappen.

> Open Instagram Stories 

> Voeg een foto of video toe

> Tik op de groene knop 'Beste vrienden'

> Tik op 'Toevoegen aan lijst' om mensen toe te voegen via de zoekknop of doe dit via 'Suggesties'

> Tik op 'Klaar'

Instagram Stories voor je beste vrienden

Nu heb je een lijst met beste vrienden aangemaakt die als enige de foto's en video in je Story te zien krijgen als je deze specifiek met hen deelt. Niemand kan deze lijst bekijken, alleen jij. Mensen op deze lijst weten dat ze erop staan, maar kunnen de lijst zelf niet bekijken.

De eerstvolgende keer dat je iets deelt in je Story, zie je een knop met 'Je verhaal' en een knop met 'Beste vrienden'. Je weet dan wat te doen, als je iets juist niet met iedereen wilt delen.

> Volg Androidworld op Instagram

De nieuwste artikelen over Instagram

Facebook-app: 1,1 miljoen minder installaties in Nederland

Instagram profielpagina gaat op de schop

Instagram krijgt dashboard dat aangeeft hoeveel tijd je aan de app besteedt

Instagram test delen locatiegegevens met Facebook

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (0)
Bezig met laden van reacties...