Met HomeWizard Energy kan je heel eenvoudig gas en elektra besparen

Met HomeWizard Energy kan je heel eenvoudig gas en elektra besparen

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Onze collega's van AW Smart gaan in de komende weken de producten van HomeWizard onder de loep nemen. HomeWizard is een Nederlands bedrijf dat zich bezig houdt met het inzichtelijk maken van het elektriciteits- en gasverbruik in en om je huis. Zo weet jij wat je verbruikt en kun je besparen op stroom en ga. Wil jij meer te weten komen over de slimme producten van deze fabrikant? In dit artikel kom je meer te weten over de HomeWizard Energy-familie.

HomeWizard Energy

HomeWizard heeft in 2020 zijn HomeWizard Energy-familie gelanceerd. Het doel van de HomeWizard Energy-producten in deze familie is jou inzicht te geven in je slimme meter, elektrische auto, zonnepanelen et cetera. Dat gebeurt dankzij de HomeWizard Energy Wi-Fi-meters. Die registreren erg nauwkeurig jouw totaalgebruik, teruglevering, netgebruik, gas, zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp, wasmachine, droger, koelkast en meer.

Ons doel is om je energieverbruik zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk in beeld te brengen met onze Energy-apparaten. Zo zie je met onze P1 meter precies hoeveel energie je op een dag opwekt of gebruikt. Of installeer onze Energy Socket en krijg inzicht in hoeveel stroom je apparaten zoals de wasmachine of boiler nou echt gebruiken.

HomeWizard over zijn Energy-producten

Meten is weten

Meten is weten staat hierbij dus centraal. Om dat te doen, koppel je eerst de HomeWizard Energy-producten met de apparatuur in of rondom jouw huis. Bijvoorbeeld een stopcontact of je zonnepanelen. Vervolgens verbind je ze met je wifi-netwerk en dan gaan de meters aan de slag met het registreren van jouw gas- en energieverbruik. In de HomeWizard Energy-app kun je bekijken wat jouw huishouden verbruikt heeft. Wil je meer te weten komen over deze slimme producten? Welke zijn er en wat kosten ze? Onze collega's van AW Smart hebben er een uitgebreid artikel over geschreven en dat artikel vind je hier.

  • Een overzicht van alle HomeWizard Energy-producten vind je hier.  
Met HomeWizard Energy kan je heel eenvoudig gas en elektra besparen
Beste smarthome-gadgets op Androidworld

Gerelateerde artikelen

Homewizard meetpakket energeverbruik kopen
Homewizard meetpakket energeverbruik kopen
Homewizard meetpakket energeverbruik kopen

Homewizard meetpakket energeverbruik kopen

Een pakket om handig je energieverbruik te meten. Bestaande uit de P1 Meter, Watermeter en de Energy Socket

Van € 113,85 voor maar € 99,95

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk