Ontwaak nu deze griezelige 3D Halloween-figuren in jouw woonkamer

Ontwaak nu deze griezelige 3D Halloween-figuren in jouw woonkamer

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Halloween-figuren zijn nu gearriveerd in je Google-zoekresultaten. Je kan ze in je huiskamer tot leven wekken. Van een dansend skelet tot een hond met een piratenhoed.

3D Halloween-figuren

Je kan al langer in de zoekresultaten een menselijk skelet vinden om dan meer te leren over de beenderen van de mens. Met Halloween in aantocht laat Google dat skelet nu dansen doorheen je woonkamer. Er zijn namelijk een heleboel Halloweenfiguren gearriveerd die je n u in 3D kan laten verschijnen. Je vindt ze door ze met je telefoon op te zoeken in de Google zoekresultaten.

Je kan kiezen uit een variëteit van grappige en soms griezelige figuren. Je vindt onder meer spoken die door de woonkamer bewegen, maar ook een schattige teckel die rondloopt in een hotdog-kostuumpje. Als je een wezen wil bekijken, dan gaat ook spontaan een leuk Halloween-deuntje op de achtergrond afspelen. Vervolgens kan je dan ervoor kiezen om ze in je omgeving te plaatsen en je kan dan foto's nemen of een leuk filmpje. Je vindt hieronder een volledige lijst met ondersteunde Halloween-figuren.

-> Human skeleton

-> Jack-o-lantern

-> Halloween

-> Black cat

-> German Shepherd

-> Hot dog

Ontwaak nu deze griezelige 3D Halloween-figuren in jouw woonkamer

Andere 3D-wezens

Naast het aanbod van Halloween-figuren vind je nog meer objecten en figuren in je Google zoekresultaten. Van de Apollo 11-raket, tot uitgestorven wezens en levensechte dieren. Hieronder hebben we een overzichtje gemaakt van alle augmented reality-figuren in de Google-zoekresultaten.

-> Insecten

-> Dieren

-> Dinosaurussen

-> Leerrijke objecten

-> Uitgestorven wezens

Beschikbaarheid

Het enige wat je nodig hebt om de nieuwe Halloween-wezens uit hun graf te halen, is een telefoon die werkt met de Google Play Services voor AR. Dat is Googles dienst die nauwkeurige augmented reality-toepassingen mogelijk maakt. Google deelt hier een officiële lijst met ondersteunde apparaten. Zie jij de figuren al bij jou het huis overnemen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk