Tip: maak van je Google Home Mini een slimme wekker

Tip: maak van je Google Home Mini een slimme wekker

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google Home Mini-wekker

Wie dagelijks gewekt wordt door de wekkerfunctie van de Google Home Mini kan hem toch net zo goed ombouwen tot een echte wekker voor op zijn nachtkastje. Dat is precies wat Reddit-gebruiker Minecach deed. Hij gebruikte een 3D-printer om zelf onderdelen op maat te maken waarmee je je slimme speaker kan ombouwen.

Het design dat hij ontworpen heeft bestaat uit een behuizing met twee pootjes die de Home Mini rechtop zetten en twee belletjes als bij een echte wekker. Er is ook nog een handvat dat je aan de bovenkant plaatst. Een groot voordeel van deze opstelling is ook dat het geluid van de Home Mini nu recht naar jouw gekeerd is zodat je zeker niet doorheen je wekker slaapt.

Foto's van het ontwerp van de Google Home Mini-wekker

Het ontwerp voor de behuizing van het apparaat zonder de belletjes en het handvat

Google Home Mini ophangen

Wie zelf een 3D-printer bezit kan overigens zelf aan de slag met het ontwerp dat deze creatieveling heeft gemaakt, want het is beschikbaar via deze website. Je kan het product ook rechtstreeks kopen via deze link voor 14,52 euro. Je kan de behuizing voor de wekker bestellen in het zwart of wit afhankelijk van het feit of je een witte of zwarte Home Mini hebt.

Het is niet de eerste keer dat we mensen creatief aan de slag zagen gaan met de Home Mini, want het ronde ontwerp van de kleine speaker verleent zich blijkbaar goed tot creatieve plannen. Eerder zagen we al houders waarmee je de Home Mini rechtstreeks aan de muur kan ophangen. Op die manier profiteer je er net als bij deze wekker van dat het geluid recht in de kamer kan worden gericht.

Heb jij nog meer creatieve plannen of ideeën voor je Google Home Mini of Google Home-speaker? Laat het ons dan weten in de reacties onderaan dit artikel.

Foto's van het ontwerp van de Google Home Mini-wekker

De Home Mini-wekker in het wit en zwart

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk