Gmail-tip: e-mails snoozen tot een later tijdstip

Gmail-tip: e-mails snoozen tot een later tijdstip

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je kan in Gmail e-mailberichten tijdelijk uit je inbox verwijderen tot je ze weer nodig hebt. Gmail noemt het berichten snoozen tot een later tijdstip en dat doe je heel eenvoudig in vier stappen.

E-mails snoozen in Gmail

In je overvolle inbox een beetje orde in de chaos brengen, is een vervelend klusje. Telkens komen er weer meer of minder belangrijke berichten bij waar je misschien op dat moment even geen tijd of zin voor hebt. Je kan dat e-mails uitstellen tot een later moment. Je verwijdert ze als het ware tijdelijk uit je inbox en krijgt ze weer te zien op het moment dat je zelf hebt ingesteld. Dat gaat heel eenvoudig in maar vier stappen:

  1. Open de Gmail-app op je telefoon
  2. Open een e-mail
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Meer en dan op Snoozen
  4. Kies een latere datum of tijd om deze e-mail te ontvangen

Je kan ook meerdere e-mailberichten tegelijk snoozen. Selecteer hiervoor de berichten en volg dan stap 3 en 4 hierboven. Zodra je een e-mail op snooze zet voor een bepaald tijdstip, krijg je op dat tijdstip een melding op je telefoon.

E-mails snoozen in Gmail

E-mails snoozen in Gmail

Heb je een bericht dat je gesnoozed hebt in Gmail eerder nodig? Tik dan op het zijmenu linksboven in Gmail. Daar vind je de berichten onder Gesnoozed terug.

Kiezen uit verschillende snooze-opties

Kiezen uit verschillende snooze-opties

Meer Gmail-tips?

We hebben op Androidworld honderden tips over hoe je het meeste uit Gmail haalt. Wat dacht je van het makkelijk fotobijlagen opslaan in Google Foto's vanuit een e-mail of het wijzigen van je Gmail-wachtwoord. Redacteur Sebastien heeft ook een artikel aan Simplify Gmail gewijd. Met deze extensie straalt je Gmail-inbox meteen veel meer rust uit. Wil je juist minder van die slimme functies in Gmail? Dat kan je ook een eenvoudigere versie van Gmail te gebruiken. Meer over Gmail vind je op deze speciale Gmail-pagina op Androidworld.

Heb jij nog leuke Gmail-tips? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gmail

Gmail

Gmail is de e-mailapplicatie van Google en wordt standaard op vele toestellen meegeleverd. Het is onder andere mogelijk om berichten in te delen  met labels en ..
Zelf een datum en tijd kiezen

Zelf een datum en tijd kiezen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk