Voorgeprogrammeerde workouts in Garmin Connect, zo stel je ze in

Voorgeprogrammeerde workouts in Garmin Connect, zo stel je ze in

Wil je niet meer nadenken over welke oefeningen je tijdens je workout kunt doen? Met een Garmin-smartwatch en de Garmin Connect-app kun je eenvoudig voorgeprogrammeerde workouts gratis downloaden. Zo ga je met de voorgeprogrammeerde workouts in Garmin Connect aan de slag.

Garmin Connect workouts 

De Garmin Connect-app bevat een groot aantal gratis voorgeprogrammeerde workouts die je op je Garmin-smartwatch kunt selecteren als je even geen inspiratie hebt voor een oefening. Er zijn voor deze workouts verschillende moeilijkheidsgraden en daarnaast kun je de lengte van workouts instellen en diverse spiergroepen en activiteitsopties selecteren.

Er zijn ook geanimeerde workouts die die je kunt bekijken op je telefoon, in een browser en op sommige Garmin-smartwatches. Deze bewegende workouts kun je selecteren bij de sporten yoga, pilates, cardio en krachttraining.

Garmin Connect work-outs

Zo werkt het

Voor het gebruiken van de voorgeprogrammeerde workouts heb je de Garmin Connect-app en een Garmin Vivoactive 3 (Music), Forerunner 245, Forerunner 935, Forerunner 945, Garmin Fenix 5 (Plus) of een Garmin MARQ nodig. De geanimeerde workouts werken alleen op de Garmin Venu, Garmin Vivoactive 4 en de Garmin Fenix 6.

Workouts bekijken in de app of op het web

Garmin voorgeprogrammeerde workouts

Garmin voorgeprogrammeerde workouts

Workouts bekijken op je Garmin-horloge

Je kan nu de stappen van de workout bekijken of de workout meteen starten. Selecteer de 'Ronde' knop als je klaar bent met een oefening en je door wilt naar de volgende oefening. Herhaal dit tot je klaar bent met je workout en selecteer dan 'Stop'. De statistieken van jouw workout worden geüpload naar Garmin Connect wanneer jouw horloge weer wordt gesynchroniseerd.

Gebruik jij deze voorgeprogrammeerde workouts van Garmin? Laat het ons weten in de reacties onder het artikel.

Garmin Connect™
De Garmin Connect-app is het hulpmiddel op je mobiel of het web om gezondheids- en fitnessgegevens van je Garmin-horloge te volgen, te analyseren en te delen. H ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties