Zo zet je je Duitse Amazon Prime-account over naar een Nederlands account

Zo zet je je Duitse Amazon Prime-account over naar een Nederlands account
De grootste webwinkel ter wereld is ook in Nederland actief. Amazon Prime-leden hebben hun account hoogstwaarschijnlijk via Amazon Duitsland aangemaakt en kunnen dit nu overzetten naar een Nederlands account.

Duitse Amazon Prime-account omzetten

Als je als Amazon Prime-klant de Amazon-website opent, wordt je verwelkomd door de volgende melding: "Belangrijk - Welkom op het nieuwe Amazon.nl. Je hebt nu een Prime-lidmaatschap op Amazon.de, maar je kunt deze eenvoudig overzetten naar Amazon.nl, inclusief een gratis proefperiode van 30 dagen. Na de aanmelding wordt je Prime-lidmaatschap op Amazon.de geannuleerd en worden je laatst betaalde lidmaatschapskosten teruggestort."

Duitse Amazon Prime-account overzetten naar een Nederlands account

Dubbelcheck

Zodra je op 'klik hier' klikt, kun je het proces doorlopen om je Duitse Prime-account naar een Nederlands account over te zetten. Voor dat je dit doet, is het verstandig om te controleren of alle gebruikelijke producten die je bestelt via Duitsland ook verkrijgbaar zijn in Nederland. Dit is namelijk geen garantie en het kan dus zijn dat je de Duitse Prime-aanbiedingen verliest.

> Nieuwe films en series op Amazon Prime Video

Het Nederlandse Prime-account is met 2,99 tevens een stuk goedkoper dan het 5,99 kostende Duitse equivalent. Dat komt waarschijnlijk omdat niet alle Duitse Prime-mogelijkheden in Nederland beschikbaar zijn. Zo zijn er geen Lightning Deals. Dit zijn een soort dagdeals zijn van Amazon, die je als Prime-lid ook op Prime-day voorgeschoteld krijgt. Abonneren en besparen en Warehouse Deals zijn ook nog niet in Nederland beschikbaar.

Amazon

De voordelen van Amazon Prime

Amazon heeft in Nederland een nieuw Prime-programma opgezet. Met een Prime-lidmaatschap kun je rekenen op snelle, gratis bezorging (zelfs dezelfde dag), inclusief entertainmentvoordelen met Prime Video en Twitch Prime.

Verzendvoordelen van Prime

  • Gratis Express-bezorging voor miljoenen items die in aanmerking komen voor Prime zonder extra kosten voor bezorgadressen in Nederland en België.
  • Gratis bezorging op dezelfde dag voor in aanmerking komende adressen in Nederland en België. Geldig voor bestellingen van meer dan € 20 in aanmerking komende items.

Entertainmentvoordelen van Prime

  • Prime Video geeft onbeperkte toegang tot het Prime Video-aanbod. 
  • Twitch Prime Prime-leden profiteren elke maand van een selectie gratis games, toegang tot gratis game-extra's voor de populairste games, een Twitch-kanaalabonnement om de 30 dagen, een uitgebreide set emoji en kleuren voor chats, een exclusieve chatbadge, en meer.
  • Prime Photos biedt gratis opslagruimte.

Probeer het 30 dagen gratis en betaal daarna 2,99 per maand

Prime

Lees meer over:
Amazon

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties