Deze hoesjes beschermen je smartphone tijdens je vakantie

Deze hoesjes beschermen je smartphone tijdens je vakantie

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Op vakantie? Pak Biotex mee... maar natuurlijk ook je smartphone. Dit kostbare apparaat moet je wel goed beschermen want de typische vakantieactiviteiten zijn niet altijd goed voor je smartphone. Zo kunnen zand van het strand, drank van de club en schuim van de schuimparty je apparaat behoorlijk toetakelen. Doe daarom niet dom en doe er een hoesje om, hieronder een aantal suggesties.

Hoesje met koord

Wanneer je flaneert door de straten van Albufeira, Parijs of Ibiza-stad dan is dit hoesje met koord heel erg handig. Je hangt hem om je nek en je hoeft je geen zorgen te maken of hij gestolen wordt of dat je hem verliest. Er zijn hoesjes met koord voor Samsung, Apple, OnePlus, Xiaomi, Sony en Motorola.

Deze hoesjes beschermen je smartphone tijdens je vakantie

De ultieme bescherming voor je smartphone

Naast vakanties waar het feesten centraal staat zijn er ook de actieve vakanties. Bergbeklimmen, raften en mountainbiken zijn heel erg leuk en spannend maar zorg wel dat je je smartphone goed beschermt. Hiervoor raden wij een schokbestendig-hoesje aan dat elke klap kan opvangen. Merken als Otter en UAG zijn gespecialiseerd in deze cases.

Neem bijvoorbeeld de Otter Defender Series, deze case bestaat uit vier lagen zodat je smartphone elke impact van buitenaf kan overleven. De zijkanten bestaan uit hard plastic en de achterzijde van de case bestaat uit een combinatie van een polycarbonaat laag en een siliconen laag wat de stoten opvangt. Optimale bescherming!

Deze hoesjes beschermen je smartphone tijdens je vakantie

Maak je smartphone waterdicht en zandbestendig

Het strand is lekker maar die kleine zandkorrels zijn niet alleen vervelend tussen je tenen, ze kunnen heel veel schade toebrengen aan je smartphone. Waar zand is is ook water en hoewel steeds meer smartphones wel tegen een beetje water kunnen is het nog steeds niet goed voor je toestel wanneer hij in het water terechtkomt.

Gelukkig zijn er genoeg hoesjes die beschermen tegen zand en water en waarbij je je toestel gewoon kunt blijven gebruiken. Er zijn eenvoudige modellen zoals deze Eiger Avalanche, maar je hebt ook de keuze voor een meer professionele benadering zoals de hoesjes van Catalyst.

Deze hoesjes beschermen je smartphone tijdens je vakantie

Hier vind je de beste hoesjes voor jouw smartphone

Of je nu wel of niet op vakantie gaat, een beschermende case voor je smartphone is een goed idee. Er zijn genoeg situaties te bedenken waarin je smartphone beschadigd kan raken. Reparaties van smartphones zijn duur en daarbij valt de aanschafprijs van een hoesje in het niet. Hier vind je alle hoesjes voor eigen merk en model:

Gerelateerde artikelen

Photo by Elizeu Dias op Unsplash

Tips

Dit vind je misschien ook leuk