Beste vakantie en reis apps (2022)

Beste vakantie en reis apps (2022)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De zomervakanties zitten eraan te komen. Hoog tijd voor studenten, gezinnen, stellen en alleenstaanden de welverdiende vakantie alvast te gaan voorbereiden. Androidworld probeert het jullie makkelijker te maken met een compleet overzicht van alle apps en gadgets die van pas kunnen komen voor en tijdens de vakantie.

Gerelateerde artikelen

Goed voorbereid op vakantie 

Het is weer zomer, de terrassen stromen vol en de vakantie is voor velen in zicht. In de afgelopen weken zag je allerlei handige tips voorbijkomen die je niet mag missen als je deze zomer op reis gaat. Hieronder hebben we een compleet overzicht gemaakt van alle handige apps en tips die op Androidworld zijn verschenen. Ben je al op vakantie of moet je nog gaan? Androidworld wenst je een topvakantie, waar je ook bent!

Voorbereiding voor je vakantie

Thuisblijvers

Het is altijd verstandig om de thuisblijvers tijdens je vakantie op de hoogte te houden.

Camping en hotel

Wil je deze zomer gaan kamperen, dan kan je je voorbereiden met behulp van de apps op je telefoon.

Beste vakantie en reis apps (2022)
Koffers inpakken en reisinformatie controleren

Wat kan je best meenemen op reis? De lijst met dingen die je meteen in het hoofd springen lijkt eindeloos, en je wil niets vergeten. Daar komt PackPoint bij kijken, want deze app wil er juist voor zorgen dat jij niets belangrijks thuis laat. Daarnaast kan je reisinformatie, zoals je aanstaande reizen en reserveringen bekijken op Google Reizen op je mobiel of desktop.

Handige apps voor tijdens de vakantie

Internet tijdens de vakantie

In de artikelen hieronder vind je onder andere een lijst met handige Lite-apps om data te besparen terwijl je op vakantie bent en een app waarmee je gratis wifi-hotspots in de buurt kunt vinden.

WiFi Map

WiFi Map

Medisch advies
Reizen en chillen
Beste vakantie en reis apps (2022)
Gadgets

Gadgets mogen niet ontbreken tijdens je vakantie. Wat dacht je van een fijne e-reader en bluetoothspeaker voor naast het zwembad?

Beste vakantie en reis apps (2022)

Corona-apps

Mocht er weer een variant opduiken, dan heb je hier alvast de artikelen die je helpen bij het plannen van je vakantie.

Heb jij nog tips voor de voorbereiding van de vakantie of leuke apps of gadgets die je tijdens de vakantie gebruikt? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk