Back to School themaweek: alle artikelen handig bij elkaar

Back to School themaweek: alle artikelen handig bij elkaar

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

We moeten er weer aan geloven: de zomervakantie is voorbij en dat betekent dat de scholen weer beginnen. Of het nu betekent dat je kinderen weer naar school gaan of dat je zelf weer in de studiebanken moet kruipen, of je misschien zelf weer met je thuisopleiding verder gaat: deze week kon je hier op Androidworld allerlei tips en aanbiedingen vinden in het thema Back to School. We zetten ze nog een keer allemaal op een rijtje, zodat je zeker weet dat je niets mist.

Back to school/work

Op zoek naar de beste apps om je te helpen studeren? Of ben jij meer op zoek naar gadgets die in je budget passen om je te helpen in contact te blijven met je klasgenoten? In onze poll deze week vroegen we of scholen meer aandacht moeten besteden aan programmeren en daarvan is inmiddels de uitslag binnen. Deze week bespraken we ook onderwerpen als Grover, de app Quiver en de beste rugzakken om jouw laptop in te bewaren. Het is een kwestie van: we kunnen het niet makkelijker maken, maar wel leuker, en dat hebben we zeker geprobeerd door je bijvoorbeeld te helpen met Chromebook-tips. Studeren is al moeilijk genoeg, dus is het handig om technologie voor je te laten werken waar het kan.

Gerelateerde artikelen

Handige Back to School-apps

Back to school aanbiedingen

Back to School tips en vergelijkingen

AW Poll

Wat vond je van de Back to School-themaweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel.

Back to School themaweek: alle artikelen handig bij elkaar

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk