Australian Open 2023: volg het toernooi en de finale op je telefoon

Australian Open 2023: volg het toernooi en de finale op je telefoon

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De Australian Open - de eerste Grand Slam van het tennisseizoen - is nu al twee dagen bezig. De echte tennisfans willen het toernooi natuurlijk op de voet volgen, maar hoe kun je dit het beste doen? En wat zijn de beste Android-apps voor en over het toernooi? Je leest het in dit artikel.

Eurosport

De uitzendrechten van de Australian Open in Nederland liggen al jaren bij Eurosport. Via het open kanaal van de commerciële sportzender kun je naar het toernooi kijken. De zender biedt commentaar van onder andere Mariette Pakker en Kristie Boogerd. Daarbij kun je kijken naar verschillende programma's rondom het toernooi zoals Game, Set and Mats waarin Mats Wielander en de altijd iets te vaak lachende Barbarra Schett de wedstrijden bespreken.

De zender kiest zelf altijd de wedstrijd die wordt uitgezonden op het open kanaal. Als je zelf de regie in handen wil nemen en zelf wil kunnen beslissen naar welke wedstrijd je kijkt, kun je terecht op Discovery+. Via deze betaalde streamingdienst kun je zelf kiezen naar welke wedstrijd je kijkt. Er zijn livestreams op meerdere banen zoals de Rod Laver Arena, de Margaret Court Arena en de Kia Arena. Een abonnement voor Entertainment en Sport sluit je af vanaf 5,99 euro per maand.

Eurosport: Live en Nieuws

Eurosport: Live en Nieuws

Met deze app kun je alle uitzendingen bekijken van de sportzender Eurosport, de grote commerciële sportzender die tegenwoordig onderdeel uitmaakt van Discovery Inc. ..
discovery+ | Stream nu

discovery+ | Stream nu

Discovery+ is de streamingsdienst van Discovery Digital. In de dienst vind je onder meer programma's van Discovery Chanel, de BBC, TLC, Animal Planet en Eurosport. H ..

Australian Open 2023

Australian Open Tennis 2023 is de officiële app van de Australian Open. Je vindt er onder andere huidige tussenstanden, het speelschema, nieuws en samenvattingen over het toernooi en video's met enkele hoogtepunten uit bepaalde wedstrijden. Daarbij kun je aangeven wie je favoriete tennissers zijn en hier meldingen voor ontvangen. De app vind je hieronder.

Australian Open Tennis 2023

Australian Open Tennis 2023

Van 16 januari tot en met 29 januari wordt in Australië het eerste Grand Slam van het tennisseizoen gespeeld, de Australian Open. De belangrijkste tenniss ..

TNNS Live en TennisONE

TNNS Live en TennisONE zijn de meest eenvoudig vormgegeven apps uit dit lijstje. Je vindt in één oogopslag namelijk de tussenstanden van de livewedstrijden. Daarnaast vind je informatie over de plaatsingslijst, het speelschema, wedstrijddetails en statistieken én nieuws over het toernooi. Via onderstaande links kun je de apps downloaden.

Tennis ONE

Tennis ONE

De TennisOne-app is eenvoudig vormgeven en is bedoeld om zo snel mogelijk live tennisscores te kunnen bekijken. In de app vind je verder onder andere de huidige were ..
TNNS Live

TNNS Live

In één oogopslag vind je in deze app veel informatie over de te spelen tenniswedstrijden van een desbetreffend toernooi. Zo vind je er informatie over alle nog te ..

Kijk jij ook?

De Australian Open 2023 duurt nog tot en met zondag 29 februari. Vanochtend werd de Nederlandse tennisstrijd gewonnen door een Griek. Tallon Griekspoor wist namelijk met 3-0 in sets te winnen van Botic van de Zandschulp. Topfavoriet Novak Djokovic speelt morgen tegen de Fransman Couacaud. De favoriet op de redactie - Emma Raducanu - ligt helaas al uit het toernooi.

Kijk jij naar de Australian Open? Zo ja, wie is jouw favoriet en hoe volg jij het toernooi? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Australian Open 2023: volg het toernooi en de finale op je telefoon

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk