Sinterklaas: dit zijn de 5 leukste apps voor je telefoon

Sinterklaas: dit zijn de 5 leukste apps voor je telefoon

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

't Heerlijk avondje met speculaas, marsepein, warme chocolademelk staat voor de deur. Natuurlijk zijn de leukste cadeautjes en Sint en Piet ook van de partij. Voor de voorbereiding en pakjesavond zelf hebben we alvast een paar leuke apps en games voor je verzameld.

Bol.com De Grote Speelgoed App

De Grote Speelgoed App van Bol.com is speciaal voor kinderen gemaakt. Speelgoed kun je overigens niet via deze app bestellen. Dat kan alleen met de Bol.com-app. Deze app hoort bij Het Grote Speelgoedboek en met de scanner in de app kun je een plaatje in het boek scannen.

Met de app ontdekken ze van alles over hun favoriete speelgoed, kunnen ze spelletjes spelen en hun verlanglijst aan de Sint versturen. Ook aan de ouders is gedacht. Via de app krijgen zij inzicht in wat hun kinderen het allerleukst vinden. Laat je kind de verlanglijstposter scannen en versturen naar de Sint. Wanneer je in de app inlogt met je bol.com account en toestemming geeft, krijg je niet alleen inzicht in de wensenlijst van je kind maar ook in de artikelen die je kind vaker bekijkt in De Grote Speelgoed App.

Bol.com De Grote Speelgoed App

Bol.com De Grote Speelgoed App

De Grote Speelgoed App van bol.com is speciaal voor kinderen gemaakt. Speelgoed kun je overigens niet via deze app bestellen. Dat kan alleen met de Bol.com-app. Deze ..
Sinterklaas: dit zijn de 5 leukste apps voor je telefoon

Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas is en blijft een leuke app om in contact te komen met de goedheiligman. De Sint belt jouw kind, maar je kinderen kunnen ook zijn voicemail inspreken of sms'jes naar hem sturen. De app doet wel alsof natuurlijk, de goedheiligman belt en na het opnemen voert hij een gesprekje met je kind. Meer over deze app lees je in dit artikel. Bellen met Sinterklaas kan gratis gebruikt en geïnstalleerd worden via de knop hieronder. Advertenties en extra functies kunnen in de app afgekocht worden. Dat doet de Sint dan weer niet voor je.

Bellen met Sinterklaas!

Bellen met Sinterklaas!

Bellen met Sinterklaas laat je ... bellen met de Sint natuurlijk! Sint kan jou opbellen, je kan zijn voicemail inspreken of met hem sms'en. Dat kost niets, maar je k ..
Sinterklaas: dit zijn de 5 leukste apps voor je telefoon

Sinterklaas Spelletjes

Sinterklaas Spelletjes is een game met vier verschillende spelletjes, handig voor als je moet wachten op de Sint. Je geeft in het spel aan met hoeveel personen je bent, met zijn tweeën, drieën of vieren. Daarna kies je uit 'Pepernoot gooien', 'Zaklopen', 'Pakjes bezorgen' of 'Grijp het kado'. Sinterklaas Spelletjes kan gratis gebruikt en geïnstalleerd worden via de knop hieronder.

Sinterklaas Spelletjes

Sinterklaas Spelletjes

Sinterklaas Spelletjes is een game met vier verschillende spelletjes, handig voor als je moet wachten op de Sint. Je geeft in het spel aan met hoeveel ..
Sinterklaas: dit zijn de 5 leukste apps voor je telefoon

Lootjestrekken - Snel Lootjes Trekken

Als je voor Sinterklaasavond lootjes moet trekken, gaat er altijd wel wat mis. Je vergist je in de naam en maakt iets voor Michael in plaats van Mart of je trekt vier keer achter elkaar het lootje met je eigen naam erop. Dat moet makkelijker kunnen dachten de makers van Lootjestrekken.

Je vult simpelweg de namen en bijbehorende e-mailadressen in de Lootjestrekken-app in. Je kan eventueel ook aangeven welke personen elkaar niet mogen trekken. Daarna stel je de datum en het bedrag in en klik je op verzenden. Vervolgens krijgt elk lid een aparte e-mail met de persoon waarvoor ze een cadeautje moeten kopen. Deelnemers kunnen ook een verlanglijstje met je cadeauwensen maken en eventueel inspiratie opdoen in de cadeauzoeker, met keuze uit duizenden populaire cadeaus is je verlanglijstje zo gevuld. Surprises moet je nog wel zelf maken.

Lootjestrekken - Snel Lootjes Trekken

Lootjestrekken - Snel Lootjes Trekken

Als je voor Sinterklaasavond lootjes moet trekken, gaat er altijd wel wat mis. Je vergist je in de naam en maakt iets voor Michael in plaats van Mart of je trek ..
Sinterklaas: dit zijn de 5 leukste apps voor je telefoon

Listi

Listi is het onafhankelijke online speelgoedboek waarmee kinderen hun eigen verlanglijstje maken en kunnen delen met familie. Kinderen kunnen in de Listi-app speelgoed bekijken van meer dan 15 aanbieders zoals Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Kinderen kunnen in de app zoeken naar hun favoriete speelgoed met de zoekknop bovenin, in de lijst op het beginscherm, of in de verschillende categorieën. Ze kunnen meteen hun gewenste Sinterklaas- of kerstcadeaus selecteren door op het hartje te tikken, of details bekijken door op het plaatje te tikken. Als de Listi-verlanglijst gevuld is kan deze via e-mail, WhatsApp of een andere app worden verstuurd. De producten in de lijst kunnen nog in volgorde worden aangepast zodat de ontvanger van de lijst weet welk product bovenaan staat.

Listi

Listi

In de periode rondom Sinterklaas en Kerst wordt er steeds vaker speelgoed online besteld. Waarom dan ook niet ‘online’ je verlanglijstje maken? Dat kan bij Listi ..
Sinterklaas: dit zijn de 5 leukste apps voor je telefoon

Meer apps!

Je vindt elke maandag op Androidworld een Beste apps van de week en elke zondag bespreken we een app in onze rubriek App van de week. Ben je op zoek naar leuke apps, dan ben je dus aan het goede adres op Androidworld. Doorzoek onze grote database aan apps via de links hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk