Ontdek 5 handige functies van Google Keep die je nog niet kende

Ontdek 5 handige functies van Google Keep die je nog niet kende

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Keep is een populaire notitie-app, maar wist je dat er nog enkele verborgen functies zijn die je misschien nog niet hebt ontdekt? In dit artikel delen we 5 handige en minder bekende functies van Google Keep die je kunt gebruiken om je productiviteit te verbeteren en je notities georganiseerd te houden.

1. Herinneringen instellen

Naast het maken van notities kun je Google Keep gebruiken om herinneringen in te stellen. Open een notitie, tik op het klokpictogram en stel de gewenste datum en tijd in. Je ontvangt een melding op het geplande tijdstip, zodat je nooit meer belangrijke taken of afspraken vergeet.

Gerelateerde artikelen

Ontdek 5 handige functies van Google Keep die je nog niet kende

2. Labels en kleuren

Geef je notities meer structuur door labels toe te voegen. Ga naar de opties van een notitie (drie puntjes rechts onderin) en selecteer 'Labels'. Je kunt ook kleuren en achtergronden toewijzen aan notities voor een visueel onderscheid. Dit helpt je om snel relevante notities te vinden en te ordenen. Tik hiervoor op het schilderspalet links onderin.

Gerelateerde artikelen

3. Audio-opnamen

Wist je dat je met Google Keep audio kunt opnemen? Tik op het microfoonpictogram in de app en start je opname. Handig voor het vastleggen van ideeën of het opnemen van belangrijke gesprekken. De audio-opnamen worden automatisch opgeslagen en kunnen later worden afgespeeld.

4. Delen en samenwerken

Google Keep maakt ook samenwerking mogelijk. Je kunt notities delen met anderen, zodat je samen aan takenlijsten, boodschappenlijstjes of projecten kunt werken. Tik via de opties van een notities (drie puntjes rechts onderin) op 'Bijdrager'. Voeg hier de gewenste contacten toe en nodig ze uit om bij te dragen aan de notitie.

Ontdek 5 handige functies van Google Keep die je nog niet kende

5. Notitie-widget op je beginscherm

Google Keep heeft een widget die slechts één notitie laat zien in plaats van je hele lijst met notities. Zo bekijk en bewerk je gemakkelijk een belangrijke notitie of to-do-lijst zonder eerst al je notities door te hoeven spitten. Deze widget laat herinneringen, achtergrondkleuren en afbeeldingen zien die zijn toegevoegd aan notities in de Keep-app.

Ontdek 5 handige functies van Google Keep die je nog niet kende

Met deze vijf handige functies van Google Keep kan jij optimaal gebruik maken van deze handige notitie-app. Van het instellen van herinneringen en het organiseren van notities met labels en kleuren tot het maken van audio-opnamen en samenwerken met anderen, Google Keep biedt meer mogelijkheden dan je misschien dacht. Heb jij nog goede Google Keep-tips? Deel ze met iedereen in de reacties hieronder.

De populairste Google Keep tips op Androidworld

Google Keep

Google Keep

Google Keep is de plek waar je je al gedachtenspinsels in op kunt slaan. Dat kan in de vorm van een handgeschreven notitie, een getypte notitie, een spraak ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk