Beste wallpaper apps voor Android (2023)

Beste wallpaper apps voor Android (2023)

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Ben je op zoek naar nieuwe wallpapers om je Android-telefoon een frisse en persoonlijke uitstraling te geven? We hebben de vijf beste wallpaper-apps voor Android verzameld die je kunt gebruiken om je scherm te verfraaien. Of je nu op zoek bent naar prachtige landschappen, abstracte kunstwerken of schattige dieren, deze apps hebben het allemaal!

Wallpapers en achtergronden 

Wallpapers of achtergronden zijn er om onze Android-telefoons persoonlijker te maken. De één houdt van minimalistisch, de ander houdt van een sci-fi-achtergrond. Er is voor iedereen wel een (live-) wallpaper te vinden, alleen dat zoeken is nu net een obstakel. Welke app kun je hier het beste voor gebruiken? Wij hebben er vijf voor je op een rij gezet, van bekende tot minder bekende.

Gerelateerde artikelen

1. Walli - HD Wallpapers & Backgrounds

Walli biedt een uitgebreide collectie handgemaakte en artistieke wallpapers van talentvolle kunstenaars over de hele wereld. Je kunt door verschillende categorieën bladeren, zoals natuur, kunst en fotografie, en de perfecte achtergrond voor je telefoon vinden.

4K Achtergronden - Walli

4K Achtergronden - Walli

Met Walli - HD Wallpapers & Backgrounds kun je je telefoon transformeren met prachtige en unieke achtergronden. Of je nu op zoek bent naar landschappen, abstract ..
Beste wallpaper apps voor Android (2023)

2. ZEDGE™ Wallpapers & Ringtones

Met ZEDGE kun je niet alleen wallpapers vinden, maar ook unieke beltonen en meldingsgeluiden. De app heeft een enorme collectie wallpapers in verschillende stijlen en thema's, waaronder film, muziek, abstract en nog veel meer.

ZEDGE™ Wallpapers & Ringtones

ZEDGE™ Wallpapers & Ringtones

ZEDGE™ Wallpapers & Ringtones is een populaire app voor het personaliseren van je telefoon. Met een enorme collectie aan wallpapers, ringtones, meldingsgeluide ..

3. Tapet Wallpapers

Als je van minimalistische en abstracte designs houdt, is Tapet de perfecte app voor jou. Het genereert automatisch unieke wallpapers op basis van patronen en kleuren. Je kunt de stijl, kleurenpaletten en snelheid van het patroon aanpassen om een unieke achtergrond te creëren.

Tapet Wallpapers

Tapet Wallpapers

Met de Tapet Wallpapers-app kun je eindeloos variëren en hoogwaardige achtergronden genereren voor je telefoon. Vergeet repetitieve en saaie wallpapers, want met Ta ..
Beste wallpaper apps voor Android (2023)

4. Forest Live Wallpaper

Forest Live Wallpaper tovert je startscherm om in een betoverend boslandschap. In de app is het mogelijk om zogenaamde thema's te definiëren. Hierbij wordt een serie aan instellingen opgeslagen, die je op een later moment weer kunt oproepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een herfst- of zomer-thema die je afhankelijk van het seizoen kunt aanpassen. De weer-API van de ontwikkelaar is helaas opgeschort wegens overmatig gebruik, dus we raden aan om deze niet te gebruiken.

Forest Live Wallpaper

Forest Live Wallpaper

Met Forest Live Wallpaper kun je de schoonheid van de natuur naar je telefoonscherm brengen. Deze unieke app transformeert je achtergrond in een betoverend boslandsc ..

5. Muzei Live Wallpaper

Muzei is een unieke app waarmee je je achtergronden automatisch kunt laten vervagen en veranderen. Je kunt kunstwerken van beroemde kunstenaars, satellietbeelden, Instagram-foto's en meer als bronnen gebruiken. Muzei zorgt ervoor dat je altijd een frisse en boeiende achtergrond hebt.

Muzei Live Wallpaper

Muzei Live Wallpaper

Muzei Live Wallpaper is een unieke app waarmee je je telefoonscherm kunt transformeren in een dynamisch kunstwerk. Met Muzei worden je achtergronden regelmatig autom ..

Er zijn uiteraard nog veel meer interessante apps voor achtergronden. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk