'Vouwbare Motorola RAZR-lancering wordt eind 2019 verwacht'

'Vouwbare Motorola RAZR-lancering wordt eind 2019 verwacht'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De lancering van een vouwbare Motorola RAZR staat gepland voor het einde van het jaar. Motorola's vouwbare telefoon is gemaakt volgens een 'clamshell'-model zoals een klassieke fliptelefoon.

Vouwbare Motorola RAZR

Er is ondertussen al veel informatie opgedoken over de vouwbare telefoon waar Motorola aan zou werken. Sinds 2018 wordt er over deze telefoon gepraat en in het voorjaar lekte hij met zijn productafbeeldingen en alle accessoires. Dan Dery, Motorola's vice president of global product, hintte ook al naar de telefoon met zijn clamshell-formaat. Ondertussen is het echter van een video uit mei geleden dat we nog meer nieuws over de Motorola RAZR vernamen, en zoals we recent schreven in een artikel over de opvolger van de Galaxy Fold, begonnen we ons al zorgen te maken. 

[readmore articles="199614"]

Gelekte afbeeldingen van het toestel

Dat bleek gelukkig nergens voor nodig te zijn, want volgens een bron van CNET die dicht bij het bedrijf staat, is de lancering voor het einde van 2019 gepland. Motorola zal nog een evenement aankondigen dit jaar, maar wanneer hij op de markt komt, is nog niet bekend.

2019-jasje

Op basis van afbeeldingen weten we al dat de telefoon een schermverhouding heeft met een grote lengte. We zien aan de bovenkant een duidelijke 'notch' Je klapt de RAZR dicht als een fliptelefoon en Motorola heeft ook een docking-station waarmee je hem uitgeklapt rechtop zet en mogelijk ook kan opladen. Het toestel zal ook voordeliger zijn dan de meeste andere foldables, want volgens de geruchten zou hij 1340 euro kosten.

Gelekte afbeeldingen van het toestel

Het is niet toevallig dat de vouwbare telefoon de naam RAZR kreeg, want de klassieke fliptelefoon was een succes in 2004 toen hij met zijn relatief dunne design op de markt kwam. De RAZR werd 50 miljoen keer verkocht en het was één van de meest verkochte toestellen uit die tijd. Motorola wil volgens onze verwachting de nieuwe RAZR naar voren schuiven als een modern 2019-jasje, en het hoopt natuurlijk omwille van de nostalgie die de naam opwekt zijn verkoop een extra duwtje in de rug te geven.

Motorola Razr

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Sport

Dit vind je misschien ook leuk