ADV: 5 bluetooth-oortjes om lekker mee te sporten

ADV: 5 bluetooth-oortjes om lekker mee te sporten

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

In ons laatste onderzoek kwam naar boven dat mee dan 75% van de lezers minimaal een keer in de week sport. Daarbij maken men vaak gebruik van een headset. In dit artikel zetten we er een aantal van deze headsets om mee te sporten op een rij.

Plantronics BackBeat 2100

Deze headset is al jaren favoriet bij onze redactie. De Plantronics BackBeat Fit 2100 is een draadloze headset waarbij de doppen met elkaar verbonden zijn door een nekband. Het materiaal waar de headset mee gemaakt is zweet- en waterbestendig dus onder alle omstandigheden kun je met de BackBeat Fit 2100 aan de slag. De doppen blijven goed zitten door dat je de verstevigde band achter je oren laat lopen en er ook een haak aan de oordop zit die ze stevig in je oren drukken. 

> De Plantronics BackBeat Fit 2100 kost € 99,95 bij Bol.com, Coolblue

BackBeat Fit 2100

JayBird X4

Laurence testte de JayBird X4 in september en hij was zeer tevreden over deze lichte headset om mee te sporten. Vooral het geluid van de JayBird X4 is zeer goed en kan mee met de (veel) duurdere headsets van andere merken. Daarnaast kun je via de bijbehorende app het geluid helemaal naar jouw smaak instellen. De accuduur van deze headset is wel acht uur en hij laad ook nog eens snel op.

> De Jaybird X4 kost € 129,- bij Bol.com en Coolblue 

Jaybird X4

JBL Everest 110GA

Ook JBL heeft een headset waar je harder van gaat lopen. De JBL Everest 110GA werd door Sebastien getest en goed bevonden. Hij was vooral tevreden over het draagcomfort, de accu en de integratie van Google Assistent. Op de bedieningsmodule vlakbij het rechter oortje zit een aparte Google Assistent-knop. Zolang je die ingedrukt houdt, luistert de Google Assistent naar je vraag of opdracht. Laat je hem los, dan geeft hij antwoord. Verder is de prijs-kwaliteitverhouding voor deze headset zeer goed.

> De JBL Everest 110BT (zonder Google Assistant)  kost € 79,95 bij Bol.com

> De JBL Everest 110GA (met Google Assistant) kost € 99,95 bij Coolblue en Bol.com

JBL Everest 110 GA

Xiaomi Mi Sports

Wil je niet al teveel geld besteden aan een headset om mee te sporten dan zijn er ook goedkopere alternatieven. We kennen Xiaomi van de smartphones maar het merk maakt ook accessoires. De Xiaomi Mi Sports is een headset met een zeer goed geluid. De accu gaat vijf tot zes uur mee voordat je hem weer moet opladen via de meegeleverde micro-USB kabel. Xiaomi biedt met deze draadloze oortjes een hele goed product voor een extreem lage prijs.

> De Xiaomi Mi Sports kosten nu maar € 16,45 in de Flash Sale bij GearBest

Xiaomi Mi Sports

Jabra Elite Sport 4.5u 

Wil je helemaal verlost zijn van de draadjes aan de oordoppen dan kun je kiezen voor de Jabra Elite Sport 4.5. Deze zeer kleine headset zet zich vast in je oren en is vanzelfsprekend waterdicht. De headset beschikt over een activity tracker die de voortgang van je prestaties volgt. Ook al is de Jabra Elite Sport erg klein toch zitten er vier microfoons in zodat je goed verstaanbaar bent tijdens het sporten.

> De Jabra Elite Sport 4.5 kost € 183,90 bij Coolblue en Bol.com 

Jabra Elite Sport

Bekijk hier alle sport-oordopjes bij CoolblueBol.com en MediaMarkt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Sport

Dit vind je misschien ook leuk