Xiaomi brengt Mi Smart Electric Folding Bike en smarthome in Nederland

Xiaomi brengt Mi Smart Electric Folding Bike en smarthome in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Slimme scooter

Wat hebben deze elektrische scooter, een luchtverfrisser en een ventilator met elkaar gemeen? juist ze verbinden allemaal met de Mi Home-app voor smarthome-apparaten. Tijdens zijn online-aankondigingsevenement lanceerde Xiaomi naast de Redmi Note 9-reeks en de Mi 10 Lite 5G ook nog een resem aan smarthomeproducten, zoals het merk eerder had geteased in een interview bij Androidworld.

Als eerste is er de Mi Smart Electric Folding Bike. Het gaat om een compacte vouwfiets die een elektrische motor van 250 watt heeft. Volgens Xiaomi kan je de fiets makkelijk met je mee nemen, want hij weegt 14,5 kilogram, en de accu maakt het mogelijk om een rit van 45 kilometer te maken met één oplaadbeurt. De Mi Smart Electric Folding Bike heeft ook een 1,8 inch LCD-scherm waar je de accustatus leest en de activiteitsgegevens, al kan je die uitgebreider bekijken in de Mi Home-app. De elektrische vouwfiets is vanaf 999 euro te koop.

Beelden van de smarthome

Luchtverfrisser en ventilator

Het warme weer komt eraan, en een product dat je zou kunnen verlossen van de warmte in huis is de Mi Smart Standing Fan 1C. Het apparaat heeft een slaapstand en een gewone stand, en de ventilator is relatief stil met zijn geluidsniveau van 37,2 dB. De Mi Smart Standing Fan 1C is ook in hoogte verstelbaar en met de Mi home-app kan je hem vanop afstand bedienen. Je kan hem daarnaast ook met de Google Assistent activeren. Hij is te koop voor een adviesprijs van 59,99 euro.

Beelden van de smarthome

De Mi Air Purifier 3H heeft een HEPA-filter die 99,97 procent van de microdeeltjes elimineert. Hij past de ventilatorsnelheid aan op basis van de luchtkwaliteit en je kan op het OLED-touchscreen waarmee je hem bedient de huidige luchtkwaliteit in het oog houden. Je kan de Mi Air Purifier 3H ook vanop afstand activeren met de Google Assistent of de Mi Home-app, en hij kost 199 euro.

Je leest meer over de nieuwe Redmi Note 9-reeks en de Mi 10 Lite 5G in dit artikel. Wat denk jij van deze nieuwe smarthomeproducten? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Beelden van de smarthome

Mi Home

Mi Home

Met deze app kun je de apparaten van Xiaomi bedienen zoals de stofzuiger en de lampen van Yeelight. ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk