Xiaomi Mi TV Stick met Android TV in Nederland te koop voor 39,99 euro

Xiaomi Mi TV Stick met Android TV in Nederland te koop voor 39,99 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Xiaomi Mi TV Stick

Xiaomi brengt zijn Mi TV Stick naar de Benelux, dat heeft het bedrijf tijdens een online lanceringsevenement bekend gemaakt. De Mi TV Stick is een compact streaming-stickje waarmee je een 'domme tv' laat functioneren als een televisie met Android TV. Je krijgt dan toegang tot apps en games uit de Google Play Store en je kan media streamen met een maximale resolutie van 1080p.

Het apparaatje komt met 1 GB aan RAM en 8 GB opslag en hij werkt met een Cortex-A53 quad-core-processor. Het stickje werkt ook met Android TV versie 9.0 die gebaseerd is op Android Pie. Verder ondersteunt het apparaat van Xiaomi ook surround-geluid met Dolby en DTS. De Mi TV Stick komt ook met een afstandbediening waarmee je in een klap Netflix opent of de hulp van de Google Assistent inschakelt. Via de microfoon van de afstandbediening kan je met Google praten.

Beelden van het apparaat

Beschikbaarheid

Eerder raakte al bekend dat er ook een 4K-versie komt van de Mi TV Stick, maar het lijkt erop dat die niet in de Benelux zal worden verkocht. De Xiaomi Mi TV Stick is bij ons te koop met een adviesprijs van 39,99 euro. Xiaomi maakt later bekend waar en wanneer het stickje te koop is.

Wat denk jij van deze Mi TV Stick van Xiaomi? Wacht jij op Googles opvolger voor Chromecast Ultra of zie jij in dit apparaat een goed alternatief? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk