[Video] De Lenovo Smart Clock is een voordelige smart display voor naast je bed

[Video] De Lenovo Smart Clock is een voordelige smart display voor naast je bed

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Video

Lenovo toonde op het Mobile World Congress zijn Smart Clock. Dat toestel kan alles wat de veel duurdere Home Hub van Google of het Smart Display van Lenovo kunnen, maar dan op een kleiner scherm. Toch wil dit apparaatje vooral een plaats op jouw nachtkastje veroveren, want het is in feite de moderne versie van de klassieke wekkerradio. De smart Clock ziet er niet alleen zo uit, hij komt ook nog eens met een usb-poort waardoor je gemakkelijk je telefoon ermee kan opladen als je gaat slapen.

Het is nog niet bekend hoeveel de de Smart Clock van Lenovo precies zal kosten, maar Lenovo vertelde ons dat de prijs rond de 70 euro zal liggen. In ruil krijg je precies dezelfde software en vlotte updates als bij de Home Hub. Alleen werken smart displays voorlopig enkel nog in het Engels, waardoor het toestel vermoedelijk niet officieel in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en gemopper over de ingewikkelde namen van Nokia-smartphones in onze AW Hangout-podcast. Volg ons zeker ook op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.nl.

> YouTube: Androidworld

> Instagram: androidworldnl

> Facebook: Androidworld

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk