Tado presenteert de V3+, slimme thermostaat voor een gezond thuisklimaat

Tado presenteert de V3+, slimme thermostaat voor een gezond thuisklimaat

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Tado V3+

Tijdens de IFA is de derde levensfase van de slimme thermostaat van Tado in gegaan. Versie V3+ heeft een aantal nieuwe functies gekregen en de app is helemaal opnieuw ontworpen.

De nieuwe Luchtcomfort Skill zorgt voor een gezondere lucht binnenshuis, en dat is beter voor je productiviteit en je gaat er ook beter van slapen. Deze functie moet er dus voor zorgen dat er een gezonder leefklimaat ontstaat binnenshuis. De Tado V3+ zal de gebruiker advies geven voor meer comfort in het huis en het helpt je gezondheidsrisico’s te voorkomen zoals schimmel. Het advies dat Tado geeft aan wanneer en hoelang je de ramen moet open zetten of sluiten om het klimaat in het huis te verbeteren. Daarvoor meet het de 'luchtfrisheid' binnen- en buitenshuis. Wanneer door de spits of het weer de luchtvervuiling in de omgeving toeneemt, zal Tado je adviseren om de ramen te sluiten.

Tado

Vernieuwde Tado-app

De Luchtcomfort Skill is een onderdeel van de compleet vernieuwde app van Tado. In deze app kun je ook nog meer Skills vinden die de gebruiker helpt zijn huis te managen in het dagelijks leven. Voorbeelden van skills zijn geolocatie, weersvoorspellingen, open raam detectie en dergelijke. Tado

heeft nu ook een abonnement van €2,99 per maand of voor €24,99 per jaar waarmee je automatisch allerlei Skills kan instellen zodat je ze niet handmatig hoeft te managen. Overigens integreert De Tado V3+ helemaal met Google Assistent.

Beschikbaarheid

De V3+ Slimme Thermostaat Starterskit is verkrijgbaar voor €199,99. De Slimme Radiatorknop Starterskit wordt nu geleverd met één Slimme Radiatorknop en is verkrijgbaar voor €129,99. Tado zegt dat ze tot 31% op je verwarmingskosten kunnen besparen dus je zou de aanschaf snel moeten kunnen terugverdienen. Mocht dat niet zo zijn dan is er een 12 maanden geld-terug-garantie.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk