Tado lanceert draadloze thermostaat-starterskit

Tado lanceert draadloze thermostaat-starterskit

Tado draadloze Smart Thermostat Starter Kit

De nieuwe Slimme Thermostaat V3+ Starterskits werken samen met 95% van alle verwarmingssystemen en bieden volgens Tado een naadloze integratie met alle soorten ketels van elke fabrikant. Heb je geen bedrade kamerthermostaat op de cv-ketel aangesloten? Dan kun je kiezen voor de nieuwe draadloze Slimme Thermostaat Starterskit. De draadloze variant is 30 euro duurder. Dit zijn de prijzen:

Tado draadloze Smart Thermostat Starter Kit

Nieuwe draadloze temperatuursensoren

Tado komt ook met nieuwe draadloze temperatuursensoren. Deze sensoren kun je, omdat ze draadloos zijn. overal in huis plaatsen. Dus ook daar waar deze metingen het belangrijkst zijn, bijvoorbeeld in een kinderkamer of een vochtige kelder. Je kan er teven slimme radiatorknoppen in één of meerdere kamers mee bedienen. En door de ingebouwde gebruikersinterface op de sensor kun je de instellingen handmatig aanpassen op het apparaat zelf.

Tado is zo slim geweest om de nieuwe temperatuursensoren uit te rusten met temperatuurmeting los te koppelen van de warmtebron. Hierdoor kan het gewenste binnenklimaat nauwkeuriger en eenvoudiger aangepast worden. Hierdoor heb jij het behaaglijk warm in de woonkamer, in plaats van dat de radiator het lekker warm heeft.

De nieuwe Slimme Thermostaat Starterskits en Draadloze Temperatuursensoren zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via tado.com.

Tado draadloze Smart Thermostat Starter Kit

Tado Care & Protect-pakket 

Het nieuwe Tado Care & Protect-pakket houdt 24/7 je verwarmingssysteem in de gaten en houdt de gebruiker up-to-date met belangrijke informatie over de prestatie en gezondheid van het systeem. Care & Protect ontdekt fouten in ketels en informeert je vervolgens over hoe je deze kunt repareren of wie je daarvoor kunnen bellen. Volgens een onderzoek van Tado onder zijn klanten blijkt dat 60% van de gevallen door hen op dezelfde dag opgelost had kunnen worden.

Tado Care & Protect

De slimme Tado-thermostaten zijn verbonden met het verwarmingssysteem van de klant en weten hoe het zich normaliter gedraagt. Als Tado vervolgens een ongebruikelijk patroon detecteert, krijg je een melding op je smartphone. Bij het starten van de doe-het-zelf-begeleiding word je gevraagd naar meer details over de verwarming-setup om zo het probleem nauwkeuriger te bepalen en de beste oplossing te bieden.

Dit alles zou in een paar simpele stappen te doen moeten zijn. Wil je liever niet zelf sleutelen aan je verwarmingssysteem? Dan krijg je de optie een professional in te huren.

Care & Protect zal vanaf oktober dit jaar worden toegevoegd als derde Skill aan de Tado Auto-Assist, die al Geolocatie en Open Raam Detectie bevat. Het pakket kost 2,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar en kan altijd geannuleerd worden.

Tado Care & Protect

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties