Smarthome Themaweek: alle artikelen op een rij

Smarthome Themaweek: alle artikelen op een rij

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Deze week was het themaweek op Androidworld. Dit keer stond de website in het teken van smarthome voor beginners en je kon allerlei artikelen daarover lezen op je favoriete Androidwebsite. Hieronder vind je een overzicht van alle handige apps, tips en tricks, reviews en vergelijkingen.

Handige apps

Google Nest Audio

Google Nest Audio

Smarthome tips

Acer Halo Smart Speaker

Acer Halo Smart Speaker

AW Poll over smarthome

Smarthome reviews

SYMFONISK schilderijspeaker

SYMFONISK schilderijspeaker

Smarthome vergelijkingen

Xiaomi Mi Smart Clock

Xiaomi Mi Smart Clock

Smarthome aanbiedingen

Heb je tips of ideeën voor de themaweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Philips Hue Centris

Philips Hue Centris

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk