Deze slimme torenventilator bedien je met Google Assistent of HomeWizard

Deze slimme torenventilator bedien je met Google Assistent of HomeWizard

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Princess Smart Torenventilator

Princess, de fabrikant van onder andere broodbakmachines en kledingstomers, heeft nu de Smart Torenventilator op de markt gebracht. Deze ventilator in de vorm van een toren kun je bedienen met je stem via Amazons Alexa of Google Assistent. Daarnaast heeft het Nederlandse domoticabedrijf HomeWizard een speciale app voor de bediening van de torenventilator uitgebracht, HomeWizard Climate.

Princess Smart Torenventilator

De Princess torenventilator heeft een luxere uitstraling dan de standaard witte ventilatoren die in vele Nederlandse huishoudens te vinden is. Het apparaat bedien je via het display op de bovenzijde van de ventilator of via de HomeWizard Climate-app. Hierbij kun je kiezen uit drie verschillende luchtstroomsterktes 'normaal', 'natuurlijk' of 'slaap'. Bij de instelling 'natuurlijk' wisselt de ventilator de windsterkte af waardoor je het gevoel van een strandwandeling krijgt. De slaapstand is uiteraard handig als je de ventilator in de slaapkamer gebruikt.

De Princess Smart Torenventilator heeft een motor van 50 Watt, is 103 cm hoog en beschikt over een timerfunctie die instelbaar is van 1 tot 8 uur. Via de app kan je deze timer ook bedienen evenals tijdschema’s zodat de ventilator automatisch aan- en uitgaat.

Princess Smart Torenventilator

Bediening van de ventilator

De Princess Smart Torenventilator werkt samen met Alexa en Google Assistent en kan dus met stemcommando's bediend worden waardoor je de ventilator in- of uit kunt schakelen of over kunt zetten qua snelheid. Om van de Google Assistent gebruik te kunnen maken, voeg je de HomeWizard-dienst eerst toe aan de Google Home-app.

Bediening kan ook via de HomeWizard Climate-app. Hiermee kan je de ventilator zo instellen dat hij aan gaat net voordat je thuis komt of dat hij uit gaat voordat je gaat slapen. Als je op je werk arriveert en vergeten bent om de toren uit te schakelen dan kun je dit alsnog doen via de app. Met de app kun je teven de oscillatie aan- of uitschakelen, de gewenste ventilatorsnelheid kiezen, de eerder genoemde timer bedienen en meer.

Princess torenventilator en Homewizard

Princess Smart Torenventilator kopen

Deze Princess Smart Torenventilator met Google Assistent-integratie schaf je aan vanaf 118 euro via Bol.com, Expert, de HomeWizard-shop of de MediaMarkt.

HomeWizard Climate

HomeWizard Climate

Met de HomeWizard Climate-app kun je de Princess Smart Torenventilator bedienen. De app beschikt over diverse handige functies om het maximale uit deze ven ..
Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk