Slimme schakelaar Pop Home Switch van Logitech in Nederland te koop

Slimme schakelaar Pop Home Switch van Logitech in Nederland te koop

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Pop Home Switch

De Pop Home Switch van Logitech is een schakelaar voor op de muur of om als losse knop te gebruiken en mee te dragen die het mogelijk maakt allerlei apparaten te bedienen. Zo kunnen er drie verschillende acties ingesteld worden om bijvoorbeeld de lampen aan te doen, of juist je favoriete playlist af te laten spelen.

Deze slimme knop werkt samen met meerdere smarthome-producten waaronder Philips Hue. Hierdoor is het eenvoudig lichten in huis te bedienen en eventuele scenes te programmeren met één druk op de knop. De Pop Home Switch werkt tevens samen met Sonos om je favoriete muziek op te zetten. Daarnaast zien we samenwerkingen met onder andere LIFX, Lutron en INSTEON.

Het instellen van de app gaat via de speciale app, die beschikbaar is voor Android en iOS. De Pop Home Switch wordt verkocht als starterspakket, waarin een bridge en schakelaar te vinden is. Dit is eventueel uit te breiden met een extra schakelaar die los verkocht wordt via de Logitech-shop.

Beschikbaarheid

De Pop Home Switch en extra schakelaar zijn te koop in de Logitech-shop. Hierin wordt het starterspakket aangeboden voor € 129 en een losse schakelaar moet € 39 kosten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk