Slimme rolgordijnen IKEA eind augustus in de winkels vanaf 100 euro

Slimme rolgordijnen IKEA eind augustus in de winkels vanaf 100 euro

IKEA' slimme rolgordijnen

In december vorig jaar raakte bekend dat IKEA zijn assortiment van smarthome-apparaten verder wil uitbreiden met de komst van twee soorten van slimme rolgordijnen die je vanop afstand op allerlei manieren kan bedienen. De Fyrtur-gordijnen zijn volledig verduisterend en de Kadrilj weren gedeeltelijk het licht uit een ruimte.

Beide varianten zouden vanaf februari in verschillende maten beschikbaar zijn, maar die levertermijn werd uitgesteld, omdat er eerst een verbetering werd doorgevoerd en de firmwareversie van de rolgordijnen een update kreeg. Eerder raakte al bekend uit een lek van een Zweedse nieuwssite dat de rolgordijnen deze maand te koop zullen zijn, en dat heeft IKEA nu bij Tweakers bevestigd.

Beelden van de slimme rolgordijnen van IKEA

IKEA's gordijnen kan je spraakbesturing, en volgens het bedrijf is er ondersteuning voor Google Assistent, Alexa en Siri. Daarnaast komt er ook een afstandsbediening en zal je de gordijnen ook kunnen bedienen via de TRÅDFRI-app die nu 'Home Smart' heet.

Beschikbaarheid

Fyrtur en Kadrilj zijn beschikbaar in breedtes tussen 60 cm en 140 cm en alle exemplaren zijn 195 cm lang. Hieronder vind je in een overzicht de verschillende prijzen afhankelijk van de breedte van de gordijnen. Het is nog niet bekend wanneer ze eind deze maand exact te koop zullen zijn. Ga jij naar de IKEA om ze in huis te halen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Fyrtur

> 60 cm: 119 euro

> 80 cm: 129 euro

> 100 cm: 139 euro

> 120 cm: 149 euro

> 140 cm: 159 euro

Kadrilj

> 60 cm: 99,95 euro

> 80 cm: 109 euro

> 100 cm: 119 euro

> 120 cm: 129 euro

> 140 cm: 139 euro

IKEA Home smart
De slimme verlichting en gordijnen van IKEA zijn toegankelijk via je telefoon of tablet met deze app. Je kan dimmen, uitschakelen, inschakelen, kleuren wijzigen ..

Meer info

Lees meer over:
IKEA

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties