Samsung laat je digitale kunst kopen via NFT-marktplaats op smart-tv's

Samsung laat je digitale kunst kopen via NFT-marktplaats op smart-tv's

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Via het eerste Smart TV NFT-platform van Samsung en Nifty Gateway kun je op geselecteerde Samsung smart-tv's digitale kunst bekijken, beoordelen en aanschaffen.

NFT-marktplaats

Nifty Gateway is een NFT-marktplaats waar je digitale kunst en verzamelobjecten – ook wel, nifties of NFT’s - kunt kopen, verkopen en opslaan. Dit platform is nu ook beschikbaar op slimme tv's van Samsung. Je krijgt op deze manier direct toegang tot meer dan 6.000 kunstwerken van opkomende talenten en gevestigde namen als Beeple, Daniel Arsham, Pak en meer. Ben je benieuwd wat Nifty Gateway is en op welke smart-tv's van Samsung je digitale kunst kunt bekijken en kopen? Check dan het artikel over de nieuwe samenwerking tussen Samsung en Nifty Gateway op onze zustersite AWSmart.

Het is onze missie om de wereld van NFT’s toegankelijk te maken voor miljarden mensen. Tegelijkertijd geven we kunstenaars zo de kans om hun werken te delen en aan te bieden. Via ons platform is de aanschaf, creatie en de opslag van NFT’s eenvoudiger dan ooit.

Duncan Cock Foster, medeoprichter van Nifty Gateway
MICRO LED-tv van Samsung

MICRO LED-tv van Samsung

Heb je tips of ideeën voor de cryptoweek?

Deze week is het Cryptoweek op Androidworld. Heb jij een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens deze themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk