‘Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 lekt uit met een hogere resolutie’

‘Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 lekt uit met een hogere resolutie’

Jeffrey van de Velde

door Jeffrey van de Velde

Laatst geüpdatet

Een productpagina van Best Buy voor de aanstaande ‘Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2’ stond iets te vroeg online en heeft verschillende details van de Ring-videodeurbel vrijgegeven. Zo is er bij de vernieuwde videodeurbel een nieuwe sensor met een hogere resolutie aanwezig en biedt de slimme deurbel ‘3D-bewegingsdetectie’.

Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2

Op de productpagina van de Canadese retailer, die is gevonden door ZatNotFunny en inmiddels door Best Buy offline is gehaald, stonden verschillende details van de aanstaande videodeurbel van Ring. Een van de belangrijkste vernieuwingen is de top-tot-teen beeldweergave door de hogere resolutie van de Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2. Op de originele Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro is een 1080p-camerasensor te vinden, met de tweede versie wordt de resolutie verhoogd naar 1536p.

‘Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 lekt uit met een hogere resolutie’

Met de hogere resolutie van deze camerasensor moet het mogelijk zijn om de persoon voor je deur van top tot teen te zien, daarbij is de persoon ook nog iets scherper dan bij zijn voorganger. Verder maakt de top-tot-teen functie het makkelijker om te herkennen of de pakketbezorger wellicht een pakketje voor je deur heeft neergelegd. Ring is niet het eerste bedrijf dat de verhoogde resolutie verkiest voor een videodeurbel; de Arlo Essential Video Doorbell bood in 2019 al eenzelfde hardware-upgrade.

Ingebouwde standaardreacties

Naast de hogere resolutie en een bredere beeldhoek, biedt de Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 een 3D-bewegingssensor. Met deze bewegingssensor kan het bewegingen in de buurt van de deurbel herkennen. Verder is het mogelijk om gesprekken te voeren via de videodeurbel en heeft Ring een aantal standaardreacties van spraakassistent Alexa ingebouwd, zodat je niet altijd zelf het gesprek hoeft aan te gaan met een degenen die bij de voordeur staan.

‘Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 lekt uit met een hogere resolutie’

De huidige Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro heeft net een ander ontwerp

Op de productpagina van Best Buy was ook één foto aanwezig van de Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2. Op eerste zicht lijkt er weinig te zijn veranderd. De videodeurbel lijkt iets breder te zijn dan Rings huidige Wi-Fi Video Doorbell Pro. Verder is het logo minder prominent aanwezig en heeft Ring een matte behuizing gekozen, ter vervanging van het zwarte glanzende plaatje op de vorige generatie.

Lancering Video Doorbell Pro 2

Tot slot noemde Best Buy op de productpagina van de Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 een prijs van 324,99 Canadese dollar, omgerekend komt dat uit op ongeveer 210 euro (exclusief belasting). Voor de originele Video Doorbell Pro rekent Ring in Nederland een adviesprijs van 279 euro. Of het zich aan die lijn vasthoudt of dat de prijs wordt verlaagd, is niet bekend. Vermoedelijk zullen we tot 31 maart moeten wachten op meer informatie: dat was de genoemde pre-orderdatum op de pagina van Best Buy.

Gerelateerde artikelen

Neem de geruchten – inclusief de mogelijke lanceringsdatum – uiteraard wel met de nodige korrels zout. Zulke productpagina's bevatten vaak placeholder-informatie. De kans bestaat dus dat Ring de deurbel eerder uitbrengt dan de genoemde lanceringsdatum. Wat vind jij van de Ring Wi-Fi Video Doorbell Pro 2 zoals hij nu is uitgelekt? Laat het ons weten in de reacties onderaan het artikel.

Ring - Always Home

Ring - Always Home

Deze app hoort bij de Ring VIdeo Doorbell 2 en andere producten. Het laat je de camera bekijken en nieuwe producten instellen. Verder kun je de beltonen zelf kiezen ..

0 reacties

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk