Ring en Google Nest videodeurbellen hebben nu Halloween-ringtones

Ring en Google Nest videodeurbellen hebben nu Halloween-ringtones

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google en Ring toveren hun videodeurbellen om in Halloween-thema. Dat wil zeggen dat je deurbel werkt met speciale Halloween-ringtones. Ring gaat nog een stukje verder met een Halloween-voorpaneel voor je deurbel.

Halloween-videodeurbellen

Heel wat mensen halen de laatste maanden een videodeurbel in huis, en zowel Google als Ring willen hun gebruikers verwennen met een speciaal Halloween-thema voor hun videodeurbellen. van 1 oktober tot en met 1 november vind je speciale Halloween-ringtones voor de Nest Doorbell. Je kan ze aanzetten vanuit de instellingen in de Google Home-app.

Bij Ring gaan ze nog een stapje verder, want naast speciale geluidjes, zal je ook standaard antwoorden in thema kunnen geven met een druk op de knop, tenminste in het Engels. Je kan zo bijvoorbeeld zeggen dat je eraan komt, maar dat ze alvast hun bezem kunnen parkeren. Ring verkoopt in zijn webshop verder ook een accessoire: een Halloween-voorpaneel dat je aan je deurbel bevestigt.

De Ring Doorbell 4

De Ring Doorbell 4

Vragen voor de Assistent

Google heeft ook alvast speciale griezelige vragen bekend gemaakt die je aan de Assistent kan vragen. Momenteel gaat het enkel om vragen voor gebruikers die de Engelse taal hebben ingesteld bij de Google Assistent. Zij kunnen Google bijvoorbeeld vragen om een griezelverhaal te vertellen. Alle mogelijke vragen kan je hier terugvinden. Of er dit jaar ook voor de Nederlandse Assistent speciale functies komen voor smart speakers, valt nog af te wachten. Vorig jaar kregen we van Google ook griezelfiguren die we in 3D in huis konden ontwaken.

Google stelde deze zomer de nieuwe Nest Doorbell voor en Ring kwam in april met zijn nieuwe Video Doorbell 4. Wat voor griezelige dingen zou Google de komende maand nog plannen rond Halloween? Gaan ze misschien een nieuwe berichten-app lanceren? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Home

Google Home

De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..
Google Nest Doorbell
Google Nest Doorbell
Google Nest Doorbell

Google Nest Doorbell

De nieuwe Nest-deurbel is gemaakt voor elk huis. Dankzij de batterij kun je de Nest Doorbell bijna overal in huis installeren, niet alleen waar er bedrading van de deurbel aanwezig is. Het draadloze ontwerp maakt de installatie ook eenvoudiger.

€ 199,99

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk