Princess Smart Aerofryer: koken vanaf de bank

Princess Smart Aerofryer: koken vanaf de bank

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Princess Smart Aerofryer

Koken vanaf de bank en notificaties ontvangen wanneer je gerecht klaar is, het is volgens fabrikant Princess nu mogelijk met de nieuwe Smart Aerofryer. Dit slimme keukenapparaat is onderdeel van de nieuwe collectie slimme producten van Princess en kun je naast de bediening via het display ook via je smartphone aansturen.

Princess werkt samen met het Nederlandse domoticabedrijf HomeWizard voor een aantal van zijn producten. Onlangs heb ik de Princess torenventilator in combinatie met de HomeWizard Climate getest en voor deze Smart Aerofryer heeft Homewizard de Kitchen-app ontwikkeld.

Princess Smart Aerofryer

Bediening via de app

Deze app geeft je de mogelijkheid om tijd en temperatuur gemakkelijk in te stellen en daarnaast kun je er kiezen uit zes standaard programma’s. De Smart Aerofryer-eigenaar heeft daarnaast de mogelijkheid om twee persoonlijke programma’s toe te voegen, voor recepten die vaak gemaakt worden. Wanneer je gerecht klaar is ontvang je een notificatie en de mogelijkheid om de warmhoud-functie te activeren.

Naast de verschillende programma’s biedt de app ook de mogelijkheid om recepten vanuit de Princess recepten-website te laden op de Aerofryer. Door te klikken op de 'Cook now'-button welke te zien is op de website worden automatisch de instellingen voor het betreffende recept op de Aerofryer ingesteld.

Je kan met deze Smart Aerofryer bakken, grillen en braden. Voor het bakken heb je geen olie nodig dus dat is gezonder. De bak in de Smart Aerofryer heeft een inhoud van 4.5 liter zodat je voor je vrienden of familie kunt gaan koken. De Smart Aerofryer komt eind deze maand op de markt. De adviesprijs is 129 euro.

Princess Smart Aerofryer

HomeWizard Kitchen

HomeWizard Kitchen

De HomeWizard Kitchen-app geeft je volledige controle over je connected Kitchen-apparaten zoals de Princess Aerofryer. Bedien je keuken met één vinger ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk