Philips Hue brengt Smart Plug, Smart Button en nieuwe reeks trendy verlichting

Philips Hue brengt Smart Plug, Smart Button en nieuwe reeks trendy verlichting

Philips Hue Smart Plug

Signify, vroeger bekend als Philips Lighting, heeft zijn nieuwe reeks aan Philips Hue-producten aangekondigd op de IFA. Het bedrijf wil zijn slimme verlichting toegangkelijker maken met de toevoeging van bluetooth in alle nieuwe lampen, waardoor het gebruik van een Hue Bridge niet langer noodzakelijk wordt. We zagen dat voor het eerst met de nieuwe generatie White & Color E27-lampen die eerder deze zomer werd aangekondigd.

Helemaal volgens die filosofie is ook de nieuwe Smart Plug, want Signify weet dat het niet van elke soort verlichting een slimme variant kan maken, en daarom kan je nu je favoriete lamp in de Smart Plug stoppen, waardoor je hem vanop afstand kan bedienen vanuit de Hue-app. Je kan ook scènes instellen afhankelijk van je smaak. De Smart Plug zal je 29,95 euro kosten.

Nieuwe verlichting

Filament-reeks en Smart Button

Verder komt Signify met de Filament-reeks die bestaat uit drie lampen die het uiterlijk hebben van een lamp met gloeidraad. Signify vertelde Androidworld dat dergelijke lampen steeds populairder worden en daarom voortaan zullen deel uitmaken van het assortiment van Philips Hue. Ze zien er dan wel uit als een ouderwetse lamp met gloeidraad, maar ze hebben de voordelen van LED-verlichting. Je kan vanuit de Hue-app de intensiteit aanpassen op basis van je smaak. Er zijn drie modellen met E27-formaat:

Nieuwe verlichting

Daarnaast brengt Signify ook een Smart Button om je verlichting sneller te bedienen. Het gaat om een compactere vorm dan de schakelaars die het bedrijf eerder op de markt brengt. Je verbindt je lampen met de knop via bluetooth of wifi-verbinding en vervolgens kan je aan de slag met de Button. Door één maal te tikken schakel je je lampen aan of uit. Daarnaast kan je door lang in te drukken dimmen en door tweemaal te tikken schakel je tussen scènes. Je kan de Button met je meenemen, aan de muur bevestigen of via een magnetische hanger. De Smart Button zal voor 19,95 euro te koop zijn.

Hue Go en GU10-spot

Ook sommige van de al bestaande lampen van Signify krijgen een nieuwe versie. De draagbare Philips Hue GO-spot werkt voortaan ook via bluetooth, produceert meer licht en heeft een betere accuduur. De lamp zal 79,95 euro kosten. Een gelijkaardige verbetering komt naar de GU10 White & Color-spots, want zij zijn eveneens krachtiger en ze werken eveneens via zowel wifi als bluetooth. Daarnaast zijn deze spots nu compacter zodat ze in elke armatuur passen. Deze spots zullen 59,95 euro kosten.

Als laatste is er een nieuwe E14 Candle met enkel wit licht. Een instapmodel, want dergelijke kleinere lampen koop je vaak in grotere aantallen en met een prijs van 19,95 euro per lamp kan ze zo de prijs drukken. Welke van de nieuwe lampen van Philips Hue spreken jou het meeste aan? Misschien heb je thuis ook smart-verlichting van een ander merk dat je kan aanbevelen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Philips Hue brengt Smart Plug, Smart Button en nieuwe reeks trendy verlichting
Philips Hue
Met de officiële tweede versie van de Philips Hue-app kun je je slimme lampen eenvoudig en overzichtelijk bedienen. ..

Meer info

Lees meer over:
Philips

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer