Philips Hue Play Gradient Lightstrip: lichtstrook met kleurovergangen

Philips Hue Play Gradient Lightstrip: lichtstrook met kleurovergangen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Philips Hue Play Gradient Lightstrip

Signify, het moederbedrijf van Philips Hue, lanceert een nieuwe line-up van slimme lampen voor zijn Hue-ecosysteem. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Een opvallende nieuweling is de Philips Hue Play Gradient Lightstrip. Dat is een LED-lichtstrook voor rond je tv die voor het eerst gradiëntkleuren, of kleurovergangen mogelijk maakt. De nieuwe strip laat dus niet één enkele kleur zien maar een hele waaier van tinten.

Beeld van de lichtstrook

De bedoeling van Play Gradient Lightstrip is dat hij zorgt voor een sfeervolle tv-ervaring. De lichtstrook werkt namelijk samen met de Sync Box van Philips Hue om een sfeervol lichteffect te creëren dat netjes synchroniseert met de content die je op je tv bekijkt. Dat werkt voor films en series, maar ook als je bijvoorbeeld een spel speelt op een console. Als je geen Sync Box hebt kan je de gradiëntstrip ook gebruiken in combinatie met de Sync-applicatie voor pc's.

Signify verklapt ook alvast dat het de nieuwe technologie voor gradiëntkleuren in de toekomst mogelijk ook naar andere producten komt. Dit keer gaat het om en product dat vooral gericht is op entertainment, maar Signify wil het ook graag implementeren in een product dat meer gericht is op het creëren van de juiste sfeer. We gaan dus nog meer lampen met kleurovergangen zien.

undefined

undefined

De bevestiging van de lichtstrook

Beschikbaarheid

De Play Gradient Lightstrip komt met een bevestigingsmiddel tegen de achterkant van je tv en hij moet helemaal rond de bovenkant en zijkanten van je televisie. Vandaar zijn er drie verschillende formaten van lichtstrips die vanaf 6 oktober in de winkels liggen. Ontdek hieronder de formaten. Philips Hue's volledige nieuwe line-up van slimme lampen kan je hier in dit artikel bekijken.

> 55 inch (geschikt voor TV-maten van 55 tot 60 inch) - 179,99 euro

> 65 inch (geschikt voor TV-maten van 65 tot 70 inch) - 199,99 euro

> 75 inch (geschikt voor TV-maten van 75 tot 85 inch) - 229,99 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk