Philips Hue kondigt nieuwe Filament, Iris en kogellamp aan

Philips Hue kondigt nieuwe Filament, Iris en kogellamp aan

Philips Hue line-up

Philips Hue lanceert een nieuwe reeks slimme lampen uit verschillende categorieën. Het bekende ecosysteem voor slimme verlichting komt als eerste met de nieuwe versie van zijn Iris-lamp, dat is een slimme tafellamp die gebaseerd is op een klassiek lampdesign. De nieuwe Iris kan je lager dan voorheen dimmen en hij komt ook met een hogere lichtsterkte tot 570 lumen. De lamp lamp heeft een nieuwe, stoffen afwerking van het snoer en hij werkt ook met bluetooth.

Philips Hue Iris in verschillende kleurvarianten

Naast de Iris breidt Hue ook zijn Filament-reeks uit. Dat zijn slimme lampen die gebaseerd zijn op een vintage ontwerp met gloeidraad. De nieuwe Filament-lampen zijn groter en je kan ze verkrijgen in een bolvormig of 'Edison-formaat'. Daarnaast krijgt Philips Hue er ook een hanglamp bij, de 'Ensis', die volgens het merk ideaal is als verlichting in de eetkamer. De hanglamp werkt zowel met witte tinten als kleuren en hij bevat twee lichtstroken die een 'op- en neerwaartse verlichting' creëren, speciaal voor boven een tafel.

Respectievelijk de Ensis-hanglamp en FIlament-lampen

Als laatste komt Hue nog met een nieuw formaat van de kleine e14-lampen die ook wel 'kogellampen' wordt genoemd. Ze heten officieel 'White Luster E14'-lampen en ze zijn speciaal bedoeld voor armaturen waarbij een langwerpig e14-kaarslampje niet helemaal past. De nieuwe lampen vertonen enkel wit licht en je kan ze dimmen en verbinden met bluetooth. Ook de al bestaande e14-kaarslampen krijgen een upgrade met bluetooth-ondersteuning.

Beelden van de producten

De nieuwe kogellamp

Beschikbaarheid

De prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe line-up varieert. Philips Hue kwam ook al met een nieuwe lichtstrook met gradiëntkleur. Je kan alle prijzen hieronder bekijken:

> Philips Hue Filament White G125 en ST72 (29 september) - G125 39,99 euro / ST72 34,99 euro

> Philips Hue Iris standard edition - wit en zwart (vanaf 6 oktober) - 99,99 euro

> Philips Hue Iris limited edition - goud, rosé, zilver en Koper (vanaf 6 oktober) - 119,99 euro

> Philips Hue White and color ambiance Ensis hanglamp - zwart (vanaf 20 oktober) - 399,99 euro

> Philips Hue White kogellamp E14 lamp (vanaf 29 september) - €19,99 (1-pack) / 29,99 euro (2-pack)

> Philips Hue White ambiance kaarslamp met Bluetooth (vanaf 8 september) - €29,99 (1-pack) / 44,99 euro (2-pack)

> Philips Hue White and color ambiance kaarslamp met Bluetooth (vanaf 8 september) - 59,99 euro (1-pack) / 99,99 euro (2-pack)

Lees meer over:
Philips Philips Hue

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties