Philips Hue breidt assortiment buitenverlichting flink uit

Philips Hue breidt assortiment buitenverlichting flink uit

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Buitenverlichting

Philips Hue outdoor-producten zijn beschikbaar sinds juli vorig jaar, toen de eerste outdoor-lijn bestaande uit lichtstrips, spotlights en meer te koop werd aangeboden. Voor 2019 zijn floodlights en een "Econic" -lijn met moderne verlichting aangekondigd. Hoewel het merendeel van de lampen miljoenen kleuren kan weergeven, is de Welcome Outdoor Floodlight beperkt tot slechts wittinten en wordt deze ook aanzienlijk helderder dan de rest van de lijn. Voor kleur biedt Philips de Hue Discover Outdoor Floodlight. De nieuwe collectie bestaat een ruim aanbod aan muur-, paal- en grondlampen.

Philips Hue Buitenverlichting

Bewegingssensor

Ondanks het ruime arrangement aan nieuwe verlichting klanten meer vrijheid biedt om hun belichting vorm te geven, is de ster van de show de Philips Hue Outdoor-sensor, een kleine op batterijen werkende bewegingsdetector die op vlakke oppervlakken en hoeken kan worden gemonteerd zonder dat extra bekabeling vereist is. De levensduur van de batterij wordt geschat op 2 jaar. De sensor detecteert beweging tot 12 meter afstand.

Zowel de nieuwe buitenverlichting als de bewegingssensor zijn gemaakt met de nadruk op veiligheid. Bewegingsdetectie en verlichting kunnen als preventiemanier tegen inbrekers ingezet worden, en aangezien de buitensensor compatibel is met alle andere Philips Hue-producten, kan beweging in bijvoorbeeld de voortuin ook resulteren in het inschakelen van de binnenverlichting.

Philips Hue Buitenverlichting

Prijzen en beschikbaarheid

De Philips Hue Outdoor-sensor en -verlichting zullen in februari verkrijgbaar zijn. De nieuwe producten met de prijzen erbij staan hieronder:

Philips Hue Outdoor-sensor (adviesprijs: 49,95 euro)

Philips Hue Welcome Flood Light (adviesprijs: 129,99 euro), muurlamp in één kleur helder wit licht.

Philips Hue Discover Flood Light (adviesprijs: 149,99 euro), muurlamp met wit en gekleurd sfeerlicht.

Philips Hue Econic-muurlichten (adviesprijs: 139,99 euro en 139,99 euro)

Philips Hue Econic-grondlamp en lichtpaal (adviesprijs: 129,99 euro)

Philips Hue Fuzo-lijn (adviesprijs: vanaf 79,99 euro), inclusief een grondlamp, een lichtpaal en drie wandlampen, met wit licht.

Philips Hue Calla-tuinpaal (adviesprijs: 149,99 euro, uitbreiding beschikbaar voor 119,99 euro), wat een grotere versie is van de al beschikbare Calla-lamp en heeft wit en gekleurd omgevingslicht.

Daarnaast is er ook een nieuwe functie toegevoegd aan de binnenverlichting waardoor je natuurlijk ontwaakt door de langzaam helder wordende verlichting. Deze functie werkt via de app, maar ook via Google Assistent. Lees hier meer daarover.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk