AW Beta Team zoekt tester voor Orbi Mesh-WiFi-systeem

AW Beta Team zoekt tester voor Orbi Mesh-WiFi-systeem

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Omdat we momenteel meer thuis werken, is het wel zo belangrijk dat we ook thuis optimaal gebruik kunnen maken van het internet. Androidworld zoekt een tester voor het Orbi AX6000 Mesh WiFi 6-systeem die constante internetsnelheden van 6 Gbps mogelijk maakt.

Orbi AX6000 Mesh WiFi-systeem

Netgear verzekert ons dat zijn Orbi AX6000 Mesh WiFi 6-systeem ervoor zorgt dat alle apparaten in huis voorzien zijn van de hoogste en meest consistente internetsnelheden, zelfs als er meerdere apparaten tegelijk zijn aangesloten. Dat zijn hele mooie woorden, maar worden die in de realiteit ook waargemaakt? Androidworld zoekt nu een tester met specifieke leefomstandigheden zodat dit mesh-systeem optimaal getest kan worden.

Netgear AX6000

Wat kan dit mesh-systeem nog meer? Je kan ermee streamen en gamen met maximaal 6 Gbps gecombineerde WiFi-snelheden. Daarnaast creëert het systeem een naadloos netwerk, zodat je signaal niet wegvalt wanneer je je van kamer naar kamer verplaatst. Extra mogelijkheden zijn onder andere wifi op pauze zetten, een korte snelheidstest uitvoeren, slimme functies voor ouderlijk toezicht instellen. 

Het Orbi mesh-systeem is compatibel met alle belangrijke internetserviceproviders zoals KPN, Ziggo, Telfort, XS4All en meer. De installatie van het systeem vindt plaatst via de Orbi-app. 

[readmore articles="199812"]

Stel je kandidaat

Ben jij uitermate geschikt om dit Orbi AX6000 Mesh WiFi 6-systeem te gaan testen? Vul dan de vragen in dit formulier in en dan nemen wij contact op met de tester die we geselecteerd hebben. Alle andere Androidworld-lezers kunnen in de komende weken een review van het Orbi mesh-systeem hier op Androidworld verwachten.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk