Oral-B stopt kunstmatige intelligentie in een elektrische tandenborstel

Oral-B stopt kunstmatige intelligentie in een elektrische tandenborstel

Oral-B Genius X

Je gebit moet liefst nog je hele leven meegaan en om je tanden extra te verwennen heeft Oral-B nu een nieuw product op MWC gelanceerd die ervoor zorgt dat je niet alleen een goede elektrische tandenborstel in huis haalt, maar ook één die je helpt om hem beter te gebruiken. Oral-B heeft de Genius X voorgesteld, dat is een tandenborstel die je poetsgedrag analyseert en je vervolgens tips geeft om het te verbeteren.

Oral-B maakt daarvoor gebruik van AI, want het bedrijf analyseerde de poetsstijl van duizenden mensen zodat de Genius X die van jouw kan bepalen en vervolgens onthoudt de tandenborstel waar jij hebt gepoetst om daarna tips te geven met eventuele aandachtspunten om je mondhygiëne verder te verbeteren.

Oral-B Genius persrenders

Eenvoudig in gebruik

Stephen Squire, Oral-B’s global brand director ziet veel mogelijkheden voor de toekomst met deze technologie. “Wat als een toekomstig mondhygiëne-apparaat je alles zou kunnen vertellen over je persoonlijke gezondheid, en relevante informatie meteen kan doorspelen naar je tandarts of mondhygiënist en gezondheidsprofessional wanneer dat nodig is, moeiteloos en zo snel mogelijk?", zegt Squire.

Onderzoek van het merk heeft naar eigen zeggen aangetoond dat innovaties succesvol kunnen zijn zodra ze ook gemakkelijk in gebruik zijn. Daarom heeft het bedrijf ervoor gezorgd dat de techniek waarmee je poetsgedrag geanalyseerd wordt volledig op de achtergrond werkt en dat de resultaten handig in de bijhorende Oral-B-app voor je telefoon te vinden zijn.

Oral-B Genius persrenders

Beschikbaarheid

De Oral-B Genius X is verkrijgbaar in een gewone variant en een meer luxueuze uitvoering. De Genius X Base kost 299,99 euro en is verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, roos-goud, paars en in antraciet grijs. Het andere model is beschikbaar in dezelfde kleuren voor een adviesprijs van €329,99. Ze worden vanaf 15 juli bij ons in de winkels verwacht.

Een slimme tandenborstel, is het wat voor jou? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Mobile World Congress 2019

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties