OnePlus TV: CEO Pete Lau teaset afwerking van koolstofvezel

OnePlus TV: CEO Pete Lau teaset afwerking van koolstofvezel

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus TV

De lancering van OnePlus TV komt steeds dichterbij, zoveel is duidelijk op basis van het toenemend aantal aan lekken. Eerst lekten de modellen van OnePlus' smart TV's die beschikbaar zullen zijn en vervolgens kregen we ook de naam en het logo al te zien. Verder leerden we meer over de strategie en de gebruikersinterface van de slimme televisies en tot raakte bekend dat toestellen ondersteuning van updates worden voorzien.

Een laatste nieuwigheid is een teaserafbeelding die door OnePlus CEO Pete Lau op Twitter werd gezet. We zien daarop iets wat lijkt op het onderdeel van een voet waarmee je de televisie rechtop zet, en we zien ook de achterkant van de tv. OnePlus heeft de achterzijde voorzien van een afwerking die lijkt op koolstofvezel en verder zien we een ook dat OnePlus kiest voor een blinkende afwerking van chroom.

Beeld van de teaser

Opvallend is ook dat de standaard waarmee je de televisie rechtop zet en mogelijk kan draaien, tot helemaal bovenaan de achterkant van het toestel lijkt door te gaan. Meer dan waarschijnlijk zal je hem ook gewoon kunnen verwijderen als je ervoor kiest om hem tegen de muur op te hangen.

Details

Pete Lau vermeldt bij zijn tweet ook de zin: "geen detail is te klein", en die stelling lijkt ons heel toepasselijk voor deze afbeelding. Het is namelijk erg ongebruikelijk dat televisiefabrikanten veel aandacht geven aan de achterkant van hun toestellen, vermits je als gebruiker die kant meestal naar een muur richt. Hoewel dit designdetail dus in feite minder belangrijk lijkt, zegt het wel iets over de manier waarop het Chinese bedrijf naar OnePlus TV kijkt. Het merk lijkt er duidelijk niet voor terug te schrikken om nieuwe dingen te proberen.

Wat denk jij van de designkeuze van OnePlus? Lijkt het hou vooral een onbenullig en duur detail, of vind je het juist goed dat het merk creatief uit de hoek komt en zicht op details wil richten? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Logo van OnePlus TV

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk