Nuki Smart Lock 2.0: zonder zorgen van huis met dit slimme deurslot

Nuki Smart Lock 2.0: zonder zorgen van huis met dit slimme deurslot

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nuki Smart Lock 2.0

Wanneer je even van huis bent, kunnen er zich lastige situaties voordoen waarin een klassieke sleutel al gauw problemen oplevert. Zo kan je buurman misschien wel een bepaalde periode voor je huisdieren en plantjes zorgen, maar vertrekt hij daarna zelf op vakantie en moet je een vriend bellen om in te springen. Of nog een klassieker; je volwassen zoon of dochter blijft alleen thuis en verliest de sleutel. Het is net op die lastige situaties dat een slim deurslot een oplossing biedt, zodat je geen sleutels meer onder de bloempot hoeft te verstoppen.

Nuki Smart Lock 2.0

Makkelijk te installeren

Het Nuki Smart Lock is zo'n slim deurslot. Dit slot is makkelijk te installeren. In de meeste gevallen kan je het smart lock simpelweg over je klassieke slot heen plaatsen. Om ervoor te zorgen dat je smart lock automatisch met je Wifi verbindt, zodat je het ook van op afstand via een app kan beheren, is het nodig om een bridge te installeren. Ook dat is heel eenvoudig: het enige dat je moet doen is de stekker in het stopcontact stoppen.

Het smart lock is niet enkel makkelijk te installeren, het is ook heel veilig. De communicatie-uitwisseling tussen het Smart Lock en je smartphone wordt van begin tot eind gecodeerd door een zeer geavanceerd algoritme. Nuki slaat die gegevens nergens en op geen enkel moment op, zodat ze niet kunnen worden gehackt.

Nuki Smart Lock 2.0

Altijd en overal toegang tot je huis

Om een vriend, buurman of familielid toegang te geven tot je huis, volstaat het om die persoon via de Nuki-app een uitnodiging sturen. Alle personen die je in de app toevoegt, kunnen jouw deur openen of sluiten met één enkele veegbeweging. Via de app kan je ook een afgebakende periode instellen gedurende welke iemand je huis kan betreden. Op die manier kan je je buurman enkel toegang geven voor de periode waarin hij ook effectief voor je plantjes komt zorgen.

Voor je oma die niet al te bekend is met technologie, kan je een FOB aanschaffen, een kleine afstandsbediening waarmee je de deur kan openen via een knopje. En mocht de buurman zijn smartphone verliezen of je oma de FOB kwijtraken, trek je hun machtiging simpelweg in via de app.

Nuki Smart Lock 2.0

Een laatste voordeel van het Smart Lock is dat je pushmeldingen kan instellen om te zien wanneer iemand je huis betreedt of wanneer iemand de deur per ongeluk open heeft laten staan bij het verlaten van je huis. Op die manier blijf je op de hoogte van wat er zich in je huis afspeelt, ook al bevind je je kilometers verder.

Nuki Smart Lock 2.0 kopen

Je koopt jet Nuki Smart Lock voor 229 euro via Coolblue en Bol.com.

Nuki Smart Lock

Nuki Smart Lock

Het slimme slot van Nuki kan geïnstalleerd worden op alle Europese cilindersloten die in tegenstelling tot andere smart locks nooit vervangen of aangepast moete ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk