'Netflix voor Nest Hub en andere smart displays in aantocht'

'Netflix voor Nest Hub en andere smart displays in aantocht'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Netflix op smart displays

Eén van de eerste vragen die journalisten stelden aan Google Nederland bij een recente briefing over Nest, was de vraag wanneer ondersteuning voor Netflix komt. We leerden enkel dat Google momenteel met Netflix in gesprek is, maar het bleef wachten op resultaat. Het scherm van de meeste smart display leent zich prima tot het kijken van series, maar volgens The Verge was het Netflix' eigen beslissing om geen ondersteuning te brengen voor slimme schermen.

Het lijkt erop dat daar nu verandering in komt, als we een vernieuwde webpagina mogen geloven over de functies van Assistent. Smart displays staan nu letterlijk in de opsomming van apparaten die met Netflix werken, dat merkte 9To5Google op.

Screenshot van de Assistent-functies voor Netflix

Voorgestelde commando's

Anderzijds zie je ook bij voorgestelde commando's voor Netflix dat smart displays vermeld worden tussen de commando's. De voorgestelde commando's bij diensten die je als gebruiker van Home-apparaten te zien krijgt, bevatten letterlijk de namen van de apparaten in je huis. In mijn geval: TV woonkamer (Chromecast), Home woonkamer (Google Home-speaker), Hub hal (Nest Hub) en Mini slaapkamer (Google Home Mini). Ik zie daarom alvast de actie verschijnen waarmee ik het bekijken van een film of serie kan doen stoppen op mijn smart displays: "Stop on Hub hal".

Helaas wil dat nog niet zeggen dat de Netflix-ondersteuning alvast live is, want op de vraag om een de serie 'Lucifer' af te spelen via Netflix, antwoordt Nest Hub dat hij niet we hoe hij daarbij kan helpen. Daarnaast kan in vanuit de Nest Hub-app nog niet streamen naar mijn smart display, dus het blijft voorlopig nog wachten op meer nieuws.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk