Nest introduceert slimme deurbel met camera in Nederland

Nest introduceert slimme deurbel met camera in Nederland

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nest Hello - slimme deurbel

De Nest Hello is als slimme deurbel met camera geïntroduceerd in september van 2017. De Nest Hello kan personen detecteren en maakt gebruik van dezelfde technieken als de Nest Cam. Zo kun je geattendeerd worden op het feit dat er iemand voor de deur staat, zelfs als deze nog niet heeft aangebeld. Daarnaast is het mogelijk om met een Nest Aware-abonnement notificaties te krijgen wanneer er onbekenden worden gedetecteerd of wanneer er honden blaffen.

De deurbel neemt ook in het donker beelden op in HDR-kwaliteit en werkt samen met de Google Home. Deze slimme speaker kan je laten weten of er iemand voor de deur staat. Via gezichtsherkenning weet de Nest Hello dat er een bekende voor de deur staat.

Foto van Nest Hello

Op de Nest Aware-mogelijkheden na biedt de Nest Hello ook mogelijkheden die we van andere slimme deurbellen kennen. Het is mogelijk om via de Nest-app te praten met mensen die voor de deur staan, waarbij de deurbel gebruik maakt van noise cancellation om er voor te zorgen dat mensen ook in een drukke straat te verstaan zijn. Een interessante mogelijkheid is het laten horen van een vooraf ingesproken reactie die met een druk op de knop in de app kan worden afgespeeld. Handig als je niet thuis bent en voor de pakketbezorger een berichtje wil achterlaten.

Foto van Nest Hello

Nest Hello kopen

De Nest Hello is al een tijdje beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada en vanaf vandaag ook te bestellen in Nederland. De slimme deurbel kost 279 euro en kan via de website van Nest besteld worden. Er kan gratis tot drie uur aan beeld worden teruggekeken in de app. Met een betaald Nest Aware-abonnement vanaf € 5 per maand of € 50 per jaar kun je dan onder andere dag en nacht continu opnemen en intelligente meldingen ontvangen. Vanaf 13 juni zal de deurbel door Nest worden uitgeleverd.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk