Met MilkNanny wordt zelfs babymelk slim

Met MilkNanny wordt zelfs babymelk slim

Babyvoeding

Wie flesvoeding aan zijn baby heeft gegeven, weet dat het geen pretje is om tot wel acht keer per dag flesjes te maken met elk een aantal schepjes poeder en water op de juiste temperatuur. Er zijn inmiddels meerdere 'melk-makers' op de markt, maar MilkNanny levert er ook nog eens een app bij. Hiermee is het onder andere mogelijk de verpakking van de babyvoeding te scannen, waarna het apparaat direct de menghoeveelheid herkent. Of dit ook met Nederlandse producten werkt, blijkt niet uit de informatie die het bedrijf geeft.

MilkNanny heeft, volgens de makers, vooral veel tijd en moeite gestoken om de geklonterde poederstukken te voorkomen. Wat natuurlijk wel ideaal is, dat ook 's nachts, er babymelk gemaakt kan worden met één druk op de knop waarna 15 seconden later een babyflesje klaar staat. De prijs valt vooralsnog ook nog redelijk mee voor een dergelijke apparaat, maar wij zijn vooral benieuwd hoe dit in praktijk werkt.

Beschikbaarheid

MilkNanny zoekt funding op Kickstarter en heeft het doel inmiddels al bereikt. Voor $ 149 (iets meer dan €131) kun je het project steunen en ontvang je in mei 2015 een baby-melk-maker thuis.

Lees meer over:
Accessoires

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer