Logitech POP: bedien slimme apparatuur in huis met één druk op de knop

Logitech POP: bedien slimme apparatuur in huis met één druk op de knop

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

POP Home Switch

Logitech heeft POP geïntroduceerd, dat bestaat uit een bridge en twee losse schakelaars, waarmee je allerlei slimme apparatuur kunt bedienen. De POP Home Switch werkt samen met onder andere Sonos, maar ook met de Hue-lampen van Philips. Je kunt er bijvoorbeeld ook de gordijnen mee sluiten, de deuren op slot doen of een andere actie uitvoeren. Ook is het systeem te gebruiken met de Harmony-afstandsbedieningen van Logitech zelf en de POP Home Switch werkt ook met onder andere apparatuur van Belkin WeMo en August.

Elke schakelaar kan geprogrammeerd worden om drie acties uit te voeren, waarbij je er één, twee of drie keer op moet drukken. Het is mogelijk om via de bijbehorende applicaties zogenaamde scènes in te stellen, waardoor bij meerdere apparaten iets wordt uitgevoerd. Zo kun je met één druk op de knop een muziekje afspelen, de gordijnen sluiten en je lampen wat laten dimmen als je zin hebt in een romantisch avondje.

De schakelaars zijn ook los aan te schaffen, waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren, waaronder wit, groen en rood. Deze zijn op bijvoorbeeld een muur te bevestigen, maar kunnen ook mee worden genomen, zodat je overal in huis de knop in bereik hebt en je de juiste acties uit kunt laten voeren.

Beschikbaarheid

Of en wanneer de POP Home Switch ook in Nederland beschikbaar zal zijn is nog onbekend. We hebben wel navraag gedaan bij Logitech, maar hierover kon nog geen uitsluitsel worden gegeven. In de Verenigde Staten kost het starterspakket $ 99,99, terwijl een losse POP Home-schakelaar $ 39,99 moet opbrengen.

Bron: Logitech

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk