Logitech Circle 2: vernieuwde beveiligingscamera werkt draadloos en is waterdicht

Logitech Circle 2: vernieuwde beveiligingscamera werkt draadloos en is waterdicht

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Logitech Circle 2

Logitech brengt met de Circle 2 een verbeterde camera op de markt die in twee varianten beschikbaar is. De eerste moet voorzien worden van stroom door een een stekker in het stopcontact, terwijl de andere versie gebruik maakt van een interne accu.

De accu van de Circle 2 wire-free moet zo'n drie maanden meegaan, waarna je deze eventueel kunt verwisselen of opladen. Op deze manier moet je wel een aantal malen per jaar de accu vervangen, maar heb je wel de vrijheid om de camera ook op plaatsen te hangen waar er geen stroompunten beschikbaar zijn.

Met de Circle 2 worden beelden opgenomen en gestreamd in 1080p, is er nachtzicht en een hoek van 180 graden. Daarnaast heeft Logitech voorzien in een aantal accessoires, die ervoor zorgen dat de camera op meerdere plaatsen gebruikt en geplaatst kan worden.

Dit zijn onder andere:

Opslag en prijs

De Circle 2 slaat jouw video's standaard 24 uur op, maar met een abonnement kan dit verder uitgebreid worden. Met de lancering van de Circle 2 zet Logitech een nieuwe stap om de concurrentie aan te gaan met onder andere Nest, die recent de Nest IQ lanceerden.

De Logitech Circle 2 zal vanaf begin juli verkocht gaan worden in Nederland en België. De Circle 2 wired kost 199 euro, de wire-free-versie gaat voor 229 euro over de toonbank. De prijzen voor de accessoires zijn op dit moment nog niet bekend gemaakt.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk