Logi Circle Safe maakt opslaan videobeelden 31 dagen mogelijk

Logi Circle Safe maakt opslaan videobeelden 31 dagen mogelijk

Ruud Caris

door Ruud Caris

Laatst geüpdatet

Logi Circle

De Logi Circle werd eind 2015 geïntroduceerd en maakte het mogelijk beelden standaard een dag op te slaan. Met het nieuwe abonnement wordt het mogelijk dit te verlengen naar 31 dagen. Een logische stap van Logi, ook de concurrenten bieden dergelijke betaalde abonnementen om data langer te bekijken. De videobeelden worden in de cloud opgeslagen. Het Logi Circle Safe-abonnement kost € 7,99 per maand, of bij jaarlijkse betaling ben je € 59,95 kwijt.

[readmore article="183105"]

In de laatste update van de Android-app zien we nog meer veel gevraagde functies terugkomen. Zo is het mogelijk om te streamen in full HD en kan de Logi Circle nu ook benaderd worden via het web. Dit zorgt ervoor dat je dit ook op bijvoorbeeld een PC of laptop kunt bekijken.

Logi focust niet alleen op beveiliging, maar ook op het contact houden met het thuisfront. Zo is het mogelijk om twee-wegs-audio te gebruiken en dus vanaf afstand met een actieve internetverbinding te praten via de camera. Handig als je bijvoorbeeld in het buitenland bent.

Beschikbaarheid

De nieuwe functies van de Logi Circle en de daarbij behorende nieuwe opslagabonnementen zijn vanaf heden beschikbaar. De Logi Circle is voor € 169 te koop bij onder andere Bol.com.

Logi Circle

Logi Circle

Met de Logi Circle-app voor Android kun je de bijbehorende Logi Circle-camera bekijken en bedienen. Zo kun je een daybrief maken, waarin de samenvatting van de dag t ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk