Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

De Lidl lanceerde eind 2020 een hele serie goedkope slimme smarthomeproducten en voegt daar nu vijf nieuwe producten aan toe.

Wat is Lidl Smart Home?

Het assortiment met slimme smarthomeproducten heet Lidl Smart Home en biedt volgens de supermarkt een goedkopere alternatief ten opzicht van vergelijkbare smarthome-producten. De communicatie verloopt via domotica-standaard ZigBee 3.0. De slimme Lidl-producten werken ook samen met Google Home en Google Assistent. Je kan ze dus bedienen met spraakopdrachten voor het slimme hulpje van Google. Daarnaast kun je de slimme producten samen met die van Philips Hue, Osram, Innr en IKEA Tradfri gebruiken.

De Lidl biedt prijst deze slimme producten nu aan in zijn weekfolder en laat daar ook een nieuwe slim producten zien. Hieronder vind je de nieuwe slimme Lidl-producten.

Lidl Home
De Lidl Home-app maakt van jouw huis een slim huis. Met deze app stuur, automatiseer en controleer je alle slimme apparaten in je huis gelijktijdig aan, van de licht ..

Meer info

1. RGB LED-sfeerverlichting

Dit is de RGB LED-sfeerverlichting. De lamp beschikt over 16 miljoen kleuren en is te besturen met de app en via spraakbesturing via Google Assistent.

Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

2. RGB LED-sfeerlamp

Deze RGB LED-sfeerlamp heeft ook 16 miljoen kleuren en is te besturen met de app en via spraakbesturing via Google Assistent. De lamp beschikt over een halftransparante, verblindingsvrije afscherming. De lamp kost 29,99 euro.

Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

3. RGB LED-buitenverlichting

Deze LED-buitenverlichting is bestemd voor gebruik binnens- en buitenshuis omdat het IP44-spatwaterdicht is. Volgens de Lidl is de verlichting geschikt voor beschutte plaatsen. De lampen kosten per stuk 39,99 euro.

Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

4. RGB LED-tuinlamp

Deze RGB LED-tuinlamp heeft een lichtsterkte wit 16 miljoen kleuren en witlichttint en kun je besturen met de app en met spraakbesturing via Google Assistent. De lamp bestaat uit 36 energiebesparende en duurzame LEDs en is dankzij het IP65-certificaat waterdicht. De lamp kost 39,99 euro.

Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

5. Keramische ventilatorkachel met wifi

De Keramische ventilatorkachel is ook een nieuw Smart Home-artikel. Het apparaat kan direct via wifi worden geïntegreerd in het Lidl Smart Home-systeem. De kachel beschikt over 3D-luchtcirculatie door inschakelbare 80°-oscillatie en een 45°-kantelhoek. Er zit ook een timer op en de kachel heeft verder drie verwarmingsstanden. Deze ventilatorkachel kost 49,99 euro.

Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

Overige Lidl Smart Home-producten

Slimme verlichting
Slimme stekkers en contactdozen
Slimme Sensoren
Starterset
  • Starterset: gateway + 3 RGB LED-lampen + afstandsbediening - 49 euro

De slimme producten hebben daarnaast de gateway (19,99 euro) als centrale basis. De ventilatorkachel werkt zonder gateway.

Lidl lanceert nieuwe smarthomeproducten, dit zijn ze

Smarthome op Androidworld

Androidworld richt zich vaker op smarthomeproducten en de redactie heeft er inmiddels al een groot aantal getest. Wat denk je van een airco die met Google Assistant te bedienen is, of het slimme koffiezetapparaat, de slimme weegschalen en de dweilrobots die met Google Assistant werken. Ook de beveiliging van deze producten krijgt op Androidworld aandacht. Zo vind je hier de uitslag van onze recente AW Poll over goedkope smarthomeproducten van Aldi of HEMA en hier ons interview met internetbeveiligingsbedrijf ESET over de beveiliging van goedkope smarthome.

Lees meer over:
Smart lampen Lidl Plus Lidl Home

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties