LG’s smart display met Google Assistant in de pre-order voor 300 dollar

LG’s smart display met Google Assistant in de pre-order voor 300 dollar

LG Smart Display

LG was naast Lenovo, JBL en Sony een van de merken die op de CES in Las Vegas liet weten dat ze ook een slimme speaker met scherm en met Google Assistant op de markt gaan zetten. Lenovo was de eerste die een design liet zien maar LG is de eerste die hem daadwerkelijk op de markt zal zetten. In de Verenigde Staten is de Smart Display van LG namelijk al in de voorverkoop gegaan.

LG ThinQ WK9

De ThinQ WK9 heeft een 8 inch-scherm waar je straks de content die je via Google Assistant opzoekt kunt zien en waarmee je een Duo-videogesprek kan voeren. We zien aan beide zijden van dat scherm een aantal flinke speakers zitten wat suggereert dat LG hiermee voor een hele goede kwaliteit geluid gaat. Aan de binnenzijde ligt een Qualcomm’s SD624 chipset. Volgens de bron zal de ThinQ WK9 net onder de €300 gaan kosten, of dat veel is of weinig kunnen we nu nog niet zeggen.

Lenovo heeft tijdens het MWC 2018 zijn twee slimme schermen ook al laten zien. Helaas waren dat nog niet werkende apparaten maar we kregen wel een idee hoe ze eruit gaan zien.

Ook Archos gaat met een aantal smart displays komen. Tijdens het MWC zijn we ook op deze stand langs geweest en hebben even gespeeld met de mock-ups van de displays want ook Archos had nog geen modellen die daadwerkelijk werkten.

Beschikbaarheid

Dat de LG ThinQ WK9 nu in de voorverkoop staat zegt nog maar heel weinig over de datum wanneer dit product op de markt zal aankomen. Lenovo zegt dat hun modellen ergens in de zomer in de verkoop zullen komen. Europa zal wellicht nog niet als eerst aan de beurt zijn omdat hier nog maar relatief weinig landen zijn die Google Assistant in de eigen taal kunnen gebruiken.

Bron: 9to5Google

Google Home
De Google Home-app is een verzamelplek voor het instellen, beheren en bedienen van hardware als de Google Home, Chromecast en Chromecast Audio. Maar de app kan ook a ..

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties