Lenovo maakt je huis slim met de nieuwe Smart Essentials

Lenovo maakt je huis slim met de nieuwe Smart Essentials

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lenovo Smart Home Essentials

De Lenovo Smart Essentials is een reeks bestaande uit drie slimme apparaten die we hieronder voor je opsommen:

Lenovo Smart Plug - een klein, eenvoudig te gebruiken apparaat dat op een stopcontact kan worden aangesloten, zodat gebruikers elk compatibel apparaat kunnen bedienen dat erop is aangesloten.

Lenovo Smart Camera - een slimme bewakingscamera met ingebouwde microfoon en luidspreker waarmee je live videobeelden thuis bekijkt, ook ’s nachts via infrarood nachtzicht.

Lenovo Smart Bulb - een slimme gloeilamp waarmee gebruikers op afstand de kleur en helderheid van de verlichting op afstand kunnen plannen en aanpassen vergelijkbaar met producten als Philips Hue en Nanoleaf Lightbulbs. Gebruikers kunnen de slimme lamp overal en altijd in- en uitschakelen via de Lenovo Link-app.

Lenovo Smart Home Essentials

Al deze apparaten kunnen worden bediend met de Lenovo Link-app. Deze app fungeert dus als centrale control center om al deze en andere slimme apparaten te bedienen zodat je geen aparte app voor elk apparaat nodig hebt. Gebruikers kunnen specifieke groepen apparaten in één keer besturen of ze automatiseren om bepaalde acties op specifieke tijden van de dag uit te voeren.

De nieuwe reeks Lenovo Smart Home Essentials heeft ondersteuning voor Google Assistent en Amazon Alexa. Daarnaast kunnen gebruikers eenvoudig verschillende aspecten van het huis met hun stem instellen, automatiseren en besturen via het Lenovo Smart Display als een control hub.

Beschikbaarheid

De Lenovo Smart Home Essentials zijn vanaf november beschikbaar in de Verenigde Staten. De lamp en het stopcontact kosten daar 30 dollar (ongeveer 25 euro) en de camera gaat daar voor 100 dollar (ongeveer 85 euro) over de toonbank. De prijzen en beschikbaarheid voor Europa zijn helaas nog niet bekend.

Lenovo Smart Home Essentials

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk