Lenovo Smart Clock Essential officieel: slimme klok voor elke ruimte in je huis

Lenovo Smart Clock Essential officieel: slimme klok voor elke ruimte in je huis

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lenovo Smart Clock Essential 

Lenovo lanceerde op het Mobile World Congress van 2019 de Smart Clock voor 89,99 euro. Deze Smart Clock is de moderne versie van de klassieke wekkerradio en heeft een display met verschillende 'clock faces'. Het apparaatje kun je tevens gebruiken als wake-up light, als oplader om je telefoon mee opladen en daarnaast kan je het bedienen met de Google Assistent.

Al met al moet deze slimme klok je gaan helpen om onder andere 's avonds tot rust te komen, ’s morgens fris op te starten, je slimme huis te beheren en te luisteren naar je favoriete muziek.

Afbeelding van de Lenovo Smart Clock Essential

Een slimme klok in elke kamer

De opvolger van deze slimme klok heet Lenovo Smart Clock Essential en bouwt voort op het principe van de eerste slimme klok van Lenovo. De nieuwe editie krijgt daarentegen extra knoppen bovenop en een nachtlampje aan de achterzijde. Naast de volumeknoppen voegt Lenovo een knop toe waarmee je de wekker kunt zetten en eentje om muziek mee af te spelen. Met het nachtlampje aan kun je nog snel even je weg naar de slaapkamerdeur vinden zonder te struikelen. Alhoewel Lenovo hoopt dat de slimme klok nu niet meer alleen een plaats op je nachtkastje verdient, maar ook elders in je huis.

Naast de nieuwe functies komt de Lenovo Smart Clock Essential ook met een ambient display die rekening houdt met het licht in de omgeving. en je kan er ook weer een telefoon mee opladen dankzij de usb-poort aan de achterzijde. Met behulp van de Google Assistent in de slimme klok kun je met een spraakopdracht al je slimme apparaten in huis bedienen, routines instellen, muziek afspelen of het nieuws beluisteren.

Lenovo Smart Clock Essential kopen

De Lenovo Smart Clock Essential krijgt een adviesprijs van 59,99 euro en is vanaf september verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk