Lenovo Smart Clock met Google Assistent is een slimme wekker voor de slaapkamer

Lenovo Smart Clock met Google Assistent is een slimme wekker voor de slaapkamer

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Lenovo Smart Clock

De nieuwe Lenovo Smart Clock is een nieuw slim apparaat dat bedoeld is om een plaatsje op elk nachtkastje te veroveren. De slimme klok gaat je helpen om 's avonds tot rust te komen, ’s morgens te starten, je slimme huis te beheren en te luisteren naar je favoriete muziek met multi-room audiogroepen.

De Lenovo Smart Clock heeft een 4 inch IPS-aanraakscherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit scherm toont slimme suggesties om de wekker te zetten, gebaseerd op je dagelijkse routines. De slimme klok kan ook net als de Philips wake-up light de lichtintensiteit langzaam toe laten nemen zodat je lichaam tijdens je slaap voorbereid wordt op het wakker worden. Ook de animaties op het scherm worden hierop aangepast.

Afbeelding van de Lenovo Smart Clock

De Lenovo Smart Clock kan daarnaast apparaten opladen, muziek afspelen en zelfs met een routine via Google Assistent ingesteld worden. Een routine is een set van acties die elkaar opvolgen naar aanleiding van een opdracht. Zeg je bijvoorbeeld 'Ok Google, Good morning'? Dan kan de Google Assistent een aantal zaken voor jou uitvoeren zoals het nieuws afspelen en de lichten in de slaapkamer aandoen. Routines werken helaas nog niet in het Nederlands. De slimme klok heeft ook aanpasbare 'clock faces' zodat je de klok van uiterlijk kunt veranderen.

Afbeelding van de Lenovo Smart Clock

Het uiterlijk van de Lenovo Smart Clock heeft veel weg van de Google Home Mini maar is eigenlijk een aangepaste versie van de eerder gelanceerde Lenovo Smart Display. Het klokje staat volgens Lenovo dan ook naast producten als de Lenovo Smart Display en de Lenovo Smart Home Essentials.

Lenovo Smart Clock beschikbaarheid

De Lenovo Smart Clock is vanaf de lente van 2019 in de Verenigde Staten verkrijgbaar voor $ 79,99. Wij gaan Lenovo vragen of deze klok ook naar de Benelux komt.

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Smarthome

Dit vind je misschien ook leuk